для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Губи Штірліца


Губи Штірліца
Часто на просторах україномовного інтернету зустрічаєм  критику дій деяких осіб у владі, яку коментатори виражають тлустим словом "ідіоти". Тобто, деякі українці вважають, що деякі зашквари деяких осіб у владі - то така собі розумова недолугість, горе з розуму, глупенька помилочка, але ніяк не навмисна продумана дія, спеціально скоєна з якихось причин.
 
Зірвали операцію по захопленню військових злочинців-вагнерівців - недолугість.
Послали послицею у Болгарію якусь одіозну особу, далеку від дипломатії  - недолугість.
Нагородили губату ватну-блогерку державною відзнакою, піднявши її реноме до рівня вітчизняного Штирліця - недолугість.
 
Ось що пан Бутусов пише про послицю Ілащук
"На жаль, пані Ілащук, яка ніколи не стикалась ні з військовою справою, ні з дипломатією, ні з політикою, та не має досвіду ні дипломатичної, ні навіть державної служби взагалі, не зможе у ці критичні місяці адекватно діяти в національних інтересах України, і ми втратимо дуже багато через недооцінку значення Болгарії для нашої перемоги у війні".
Болгарія є нашим стратегічним партнером, який нам допомагає і якого треба остаточно  ментально відірвати від рашки.
Тобто, туди треба було послати супер-профі, а не цю мутну цьоцю.
 
Отже, логіка нам рідказує, що зв"язки з Болгарією хтось хоче розвалити, довести до смішного карикатурного рівна (бо через послицю у Болгарії й саму Україну будуть сприймати потєшно). Отже, скажемо прямо - у дипломатичній роботі проведено диверсію.
 
Далі. Скандал, який кілька днів тому не сколихнув тільки дубоголових. Якусь...блін...накачані губи Ксюшу..блін...Манекен...ГУР...суперблін...нагородив відзнакою "за сприяння військовій розвідці України II ступеня".

 
Вона, разом з іншими блогерами, такими як Саша Бо, Таня Парфільєва, Настя Єлісєєва, побували в Офісі президента. ЙОКЛМНОПРСТ...Не поранені, не воїни, а якась шобла блогерів. Не група достойних Блогерів - а такі є, і їх багато. А саме шобла блогерів.
 
Питаємо себе - а на хєра кому здалося таке явне знецінення і приниження національних нагород під час війни? Тоді, коли ті нагороди воїнами і волонтерами заробляються потом і кров"ю?
 
Отож ми й підійшли до головного - це треба тим, хто хоче принизити українських вояків. Знецінити українські символи, серед яких є нагороди. Висміяти Україну на дипломатичному полі. Принизити пам"ять загиблих вояків, наприклад отаких
Щодо нагород
 
Аналізуйте дії, ставте питання "кому то вигідно" - і все стане ясно.
 
© Левонтій [08.03.2023] | Переглядів: 565

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.6/57

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook