пароль
пам’ятати
[uk] ru

Маніпуляцію замовляли?


Маніпуляцію замовляли?
Колись давно одна моя приятелька прцювала на телебаченні, десь у відділі реклами. Скоріш, непогано заробляла і була на коні. А потім мені сказала, що прийшли молоді кадри, "волчата" - так вона їх назвала, й вижили її з того рекламного відділу. Вигризли.
 
Нічого дивного - молоді, сильні активно-проактивні, кусючі й часто не обтяженні моралю. Стоп! Не всі, але багато.Attention
 
Я егоїстично і правомірно вважаю, що навала молодих, активних, шукаючих в Києві свій профіт провінціалів просто схарчила Київ. Вірніш, Київ схарчили грошові мафіозні торби-забудівники та їх покровителі, але молоді та сильні провінціали просто дали його схарчити. Бо їм були по юх принади Києва з його тихою животворною аурою. Це не була аура провінційного міста, як деякі вважали, порівнюючи його з некрофільною мацквою. Це була особлива аура міста-столиці, яке було схоже на курорт. Яким можна було ходити й насолоджуватися його негомінливими вулицями, зеленню, подихом.
 
До чого веду? До того, що молоді, активні, з добре підвішеними язиками зараз активно "продвігают" на тік-токах, інстах, ютубах свої канальчики. Навіщо? Ну, щоб посвітити іпліщем та заробити дурних легких грошенят. Знов стоп! Не всі такі. Є достойні канали. Є супер достойні канали, на яких молоді та патріотичні доносять до нас правду. Один канал Стерненка чого вартий!Gangster
 
Серед інших є на ютубі такий собі канальчік "Це Ніхто Не Буде Дивитись". Дуже не хочу робити рекламу цій каналізації цьому каналу, але коли взявсь писати, то потрібні факти.
 
До речі, скоріш всього ведуча каналу примазується до масонства-окультизму, бо логотип канальчика є сильно окультним, відноситься до так званого окультного знаку "Око Гора". Крім того, впродовж відео "емма" кілька разці пальчиками демонструє окультні знаки, маленька шкодливиця. biggrin
 
Так от ця дівчина, якась "емма" rofl (ну ви розумієте, яка то емма) - особа з добре підвишения лялякалом язиком запросила на інтерв"ю Іво Бобула. Кожен сприймає пана Бобула так, як сприймає. Але не можна заперечувати, що цей артист сам себе зробив, не мав волохатих рук, щоб просуватися на естраді. Мав чудовий голос. Добре співає для своїх шанувальників. Може де політично кон"юнктурив, але я про те не знаю. Але знаю, що їздив до воїнів АТО з концертами.
 
І от інтерв"ю-розмова почалася. Варто зауважити, що, як людина мистецтва, пан Бобул легко ображається. Людина 1953 року народження, артист - ясно, що емоційний.
 
І от емма (для мене вона ноунейм, про якого завтра ніхто не згадає) раз по раз почала його "підйобувати" чи словечками, чи питаннячками. І так дуже хитро, майже непомітно. Вколе - загладить, вколе - заховає пазурці. Але раз по раз, ніби підводячи до чогось основного. Дуже сильна маніпуляторка.
 
В кінці кінців сталося те, що нею планувалося. Сімдесятирічний пан, який може й не знає суті слова "сексизм", зірвався. Кішечка-перестарок все ж запустила свої "пазурі в печінку", як писав Шевченко. Можна його виправдувати чи казати ай-яй-яй. Але побачити, скільки під тим відео народу плеще в долоні тій "еммі"- то жах.
 
То пояснє, чому масса проголосувала за Квартал. То багато чого пояснює.
А наразі маємо доброго співака, якого за його щирі відповіді натовп ноунеймів закидав помідорами.
Маємо оцей допис у Вікіпедії (який ниций глум він ноунеймів!) -
 

Що ще маємо? Продвижку хайповитого канальчика на ютубі й хвилинну цікавість до ведучої-маніпуляторки-емми. Маємо ображеного літнього талановитого співака.
 
Маємо й таке питання - а коли з раші до України після 2014 їхали співуни ротом (та й та ж Ані Лорак-Куйок) - де була така активна реакція цінителів моралі? Де? В сраці? Отож!
 
Всі оті фемістки-захисниці хрін зна чого - де ви були? Є у мене одна знайома сім"я за кордоном, обоє "нєрусскіє". biggrin Так там жінка  числить себе охрененною феміністкою. Виступає перед своїм чоловікоом "за захист прав". А він є жілюгідним підкаблучником. І якось спитав її "А яких ще прав тобі не вистачає вдома?" The villain Вона не знала, що відповісти. Це суть феміністок.
 
Україні на фік не здалися ті феміністичні бздури. Бо в Україні ментально і історично - матріархат. Якщо якийсь "муж" чи чоловік не ввічливий з жінками - то треба його пиздити. Але не водити феміністични хороводи-балаканину. Проблеми не вирішують бла-блаканням.Boxing
 
Але оценітє красоту гри тої лицемірної маніпуляторші-емми - як вона активно й швидко розкрутила свій канальчик. Просто підкосивши літнього митця. А ще зацініть глупоту й хайтерство коментаторів під відео.
І зацініть наівність шановного пана Бобула - не варто відповідати на кожне запрошення. Не варто їсти кожну запропоновану страву. Бо там може бути якщо не отрута, то лайно від якоїсь емми-ноунейма з затрапезного  каналу -
 

© Левонтій [28.02.2023] | Переглядів: 907

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.8/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати