для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Розгадка


Розгадка
    А ви помітили, друзі, що за останній тиждень-два пецюни буквально збожеволіли і аж виплигують зі штанів, неначе їх вжалив у сраку цілий рій скажених гедзів, проклинаючи Зеленського недобираючи при цьому слів і виразів? І я помітив. І все гадав чого це раптом такий шалений натиск, така навіжена одержимість, що межує з безумством? До виборів начебто далеченько і чи відбудуться вони взагалі під великим питанням. То що ж тоді?
    Причина криється у тому, що останнім часом вал кримінальних обвинувачень на адресу Петра Порошенка може набути критичних значень і зірватись лавиною на його сиве чоло. Сьогодні колишній міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський отримав клопотання НАБУ про обрання запобіжного заходу у вигляді ₴20 мільйонів застави у справі про зловживання посадовим становищем. Нагадаю, що кандидатура Пивоварського до складу тодішнього Кабміну Яценюка була подана за квотою БПП, отже самого Порошенка. Не виключено, що підозрюваний піде на мирову угоду зі слідством і надасть покази проти своїх подільників, адже не міг він сам без верховного покровительства ворочати тіньовими мільйонами. Тому пороховойско й здійняло такий вселенський вереск намагаючись (марно звісно) продемонструвати свою силу і значимість.
p.s. Особливо мене вразив один педролюб, який лаючи Зеленського просто злетів з катушок обвинувачуючи останнього ледь не в тому, що він особисто розбомбив будинок, в якому ледь не загинула його сім'я. Хоча сам є начальником штабу цивільної оборони (!), але замість того щоб розробляти заходи з захисту мирних громадян просиджував весь час в тирнетах іноді пописуючи якусь бридню і викладаючи крадені картинки задля задоволення власного его.
© Incognito [27.02.2023] | Переглядів: 597

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.3/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook