для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Іпліща праведників


Іпліща праведників
Звертаюся до тих патрійолопів, хто дозволяє собі критикувати азовців Пташку та Діанова.
 
Що б вони не зробили після страшного полону (прийняли гроші на лікування від Ахметова, прийняли медаль від Зеленського) - то їхнє право. Бо вони пережили пекельне ПЕКЛО. Бо вони прережили моральній і фізичні тортури. Бо вони повинні мати час й оточення любов"ю ближніх, щоб прийти в себе.
 
Дійшло до того, що деякі глистоносці питають Пташку, чи була вона згвалтована у полоні. Альо, гараж, то ваші мізки згвалтовано вродженим дебільством й абсолютною відсутністю шляхетності. По життю ви - моральні свинопаси, які у житті були б недостойні пасти свиней. Бо свині моральніші за вас.
 
Ви не розумієте, що додаєте нових тортур до вже пережитих їми тортур? Ви не розумієте, що заганяєту дивом врятованих від смерті у смерть моральну?  Ви не розумієте, що додаєте радощів сморідним бруднодупим кацапищам?
 
Так, не всі азівці - професори в царині високої політики й можуть зробити якийсь невивірений крок. Але вони вже пройшли частину шляху, яка привела їх на вершину світу, де викарбовано  ПАТРІОТ УКРАЇНИ, що був готовий померти за Україну.chch

Так що закрийте свої іпліща, праведники.  А коли правєдні роти не закриваються - пряма дорога до воєнкоматів і далі на фронт. Покажітьт Пташці і Діанову справжнє геройство.
© Левонтій [12.02.2023] | Переглядів: 525

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.1/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook