пароль
пам’ятати
[uk] ru

Мусор


Мусор
Найгірше те, що в цій влаштованій рашкою м"ясорубці ми втрачаємо найліпших. Найсильніших. Наймужніших. Найпатріотичніших. Людей НАДлюдей.
 
Вони першими боневтікли. Ба, таки "втікли". На фронт. Під рашкованські снаряди. Під кулі. Втікли від того, щоб з"єбатися в Польщу чи в Монако (я кажу про чоловіків. Ті жінки-біженки з дітьми, що виїхали на деякий час - дуже правильно зробили).
 
Вони  втікли подалі від таких, як синочки Суркісів, Попових, Порошенків, Клячків, Червонопикенківенків...Які десь "волонтерять" за дальніми кордонами  на свій гаманець.
 
Втекли подалі від батьків-героїв (типу матерів-героїнь), плодючих, як кролі, що швидко прикрилися своїм численним приплодом й уматали в дальні краї, в евакуацію. А от хлопці, в яких ще й вуса не пробилися, мусять їх захищати та гинути, не залишивши по собі нащадків.
 
І ці наші найкращі люди гинуть, щоб пакувати у мішки для сміття рашкованське сміття, що пре й пре гидити нашу землю.
 
Колись я зирив трохи рашкованські фільми (брр, як огидно bad) й ще тоді мене вражало, як та шантрапа з мухосранської глубінки примітивно спілкується між собою. Грубо, дико, чьо, гречя, дочя, мамка, сина.... А наразі чуємо на відео, які нам виставляє в ютуб наша розвідка, які то генертичні покидьки, які словами єбуть своїх матерів, а їхні матері єбуть їх, своїх сИначєк. Як не бля, то єбля, йобта. Ото й увесь їх словниковий запас. Втім, а чому дивуватися? 50 відсотків вялікага і магучєга ізига складається з запозичених слів - німецьких, французьких, англійських. Але їхня дика щелепа не здатна їх опанувати. Отой  залишається чіста русскоє бля- єбля-йобта.
 
Отож у наших Воїнів Світла така кармічна місія - набивати мішки сміттям і відправляти нечисть у пекло. Не вони шукали ту місію. Нечисть шукала шлях у пекло.
 
А що залишається нам? А нам залишається допомагати нашим Героям. Можеш відправити кілька гривень на допомогу армії? На допомогу пораненим? Не чекай. Слушний момент - це зараз.  Хто ХОЧЕ - шукає можливість. Хто НЕ хоче - шукає причину.
 
© Левонтій [20.12.2022] | Переглядів: 430

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.6/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати