пароль
пам’ятати
[uk] ru

Просто питання


Просто питання
1. Під час обміну полоненими бачимо вгодованих рашкованскьких мордорил і виснажених наших.
 
Я розумію, що noblesse oblige, що ми - не вони, не можемо "цьвохкати лозинками" безоружних. Про катування взагалі мова не йде - "нє наш мєтод".  І взагалі - світ через лупу позирає, як ми виконуємо постулати Женевської конфенції.
І позирає через залупу, як рашковани просто морять голодом наших військовополонених.
 
Я не кажу, що треба те, те й те зробити з рашкованськими полонениями. Ні! Але я кажу, якого лисого дядька їх годують в полоні як на курорті? Піцци-шміцци... Дайте їм набір продуктів, щоб було тих 1800 кілокалорій, щоб не повиздихали, всякі там баланди супчики на  тому, що в тюрмах зеки не доїли, що там-сям у розгромлених селах на полях підібрали. Зробіть затеруху з кукурудзи грубого помелу - й нехай ванюшки хрумають й бздять один одному під носа своїм русскім духом.
Але я впевнений, що найгуманніші ще й цигарки тим ванюшкам видають. Smoking
 
2. Таке враження,  що аби у ВР сиділи одні тільки агенти рашки - то й вони не могли б зробити більше гидоти для України, ніж теперішній склад ВР. До речі, агенти рашки там спокійно сидять - всілякі шуфричі - й пишуть українцям закони. Я не розумію, як депутати більш-менш притомних фракцій (альо, дармоїди!) можуть сидіти в одному приміщенні з шуфричами. Я впевнений - і рукостискання там є, і улибочки, і реготіння, і корпоративне поглинання їжі. Але всі - і прибічники Порошенка, і Юлії Тимошенко, і голосуни-співуни - всі мовчать. Я не кажу, що треба саме там відхльоскати шустерів по іпліщу. Але підняти гвалт до небес і вигнати шухричів з ВР на хуй - де такі вчинки? The villain
Всі сидять і клепають ну дуже дивні закони. Таке враження, що вже зараз багато чого робиться, щоб знесилений війною народ згодом загнати в стійло.
 
3. Ви вже зрозуміли, що втихаря, а вірніше - під шум вибухів - йде дерибан української землі й тих залишків держвласності, які ще є?  Хто купує ЗАРАЗ українську землю? Невже ті, хто на фронті? Невже вони мають змогу аналізувати ті конкурси й брати в них участь? Невже хтось з їхніх близьких? Ні звичайно.
 
4. І головне. Ви ВЖЕ зрозуміли, що аби світ (ЄС та США) схотіли, то вони вже давно б загнали путіна в глухий кут під віник? Але ні. США підняли гвалт, щоб наші не стріляли в дорогих путінських гостей-генералів та інших шойгу, які везуть свої сідниці на фронт - українські землі, щоб підбадьорити своїх головорізів?
Я більш ніж впевнений, що йде оборудка, зачистка за ЧИЇМСЬ наказом, руками дурноголових агресивних ванюшок, української території від українців, руйнація України. Навіщо - бо ласий шмат землі, надто ласий. Найкращий у світі. А ми, щоб вижити, маємо пакувати в чорні пакети сміття - глубінний агресивний нікчемний іспітой тупуватий народець вялікой і нєдєлімой, що поставив свою немиту п"яту на українську землю і прийшов нас нищити.
 
Чи ви думаєте, що раша така могутня, що всі її жахаються? До речі, а закордонні розвідки не знали всі ці роки, що раша набита зброєю так, як пузо ненажери лайном? Вони не цікавилися - а проти кого та зброя? Чого раша варта без Європи та США? Нічого. Й те всі знають. Просто нам треба глибше аналізувати те, що відбувається. "Ах-ах, мір баіцца, что раісся ударіт ядеркой!" Ви сурйозно??? По кому раісся ударіт? По своїи грошам у європейській банках? По своїм віллам? По віллам своїх нащадків, які тусуються у США та Європі? ЄС та США чудово знають, що раісся ніколи не вдарить ні по кому з них. раіся здатна тільки тероризувати Україну. А Україна спокутує свої гріхи з часів зради Батурина. З часів виродка Прокоповича. Бо Україна забула Голодомор. Бо Україна працювала на шабашках у рашці після 2014. Бо масово співуни ротом перли в Україну після 2014. Бо колись активно проголосували за комсюка Кравчука, а не за українця Чорновола.
 
5. Наразі, чому наш могутній Укроборонпром досі не здатний зробити - нехай по іраннським лекалам - якогось дрону, причепивши до нього примітивного моторчика та торбу з вибухівкою? "Мрію" зробили, ракети робили... А сраного дрона - ні. Блять, кому вигідно не робити того зараз?
Кому було вигідно тільки зараз "побачити", як Богуслаєв, навіть не ховаючись, працює на рашку? А зараз всі зробили такі великі здивовані очі "ооооо, як таке було можливо???"
І що - правда ніхто не знав, що в церквах МП давно вже звили гнізда російські диверсанти?

 
А поки що маємо допомагати нашій ГЕРОЇЧНІЙ армії. Контролювати дивну владу. Радіти бєлгородському хлопку.
© Левонтій [19.12.2022] | Переглядів: 441

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.3/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати