пароль
пам’ятати
[uk] ru

Благородство: поразка російських рабів


Благородство: поразка російських рабів
Бачимо: Росія починає благати про переговори - але: нехай все нам віддадуть та компенсують завдані збитки - і: треба негайно говорити про те що Росія має понести кару за свої злочини.
 
Далі - багато хто скаже що треба просто почати домовлятися із ними - але: ми розуміємо що ці кати та вбивці хочуть просто красти та брехати: у них немає талантів та любові, і вони не можуть нічого створити.
 
Далі - треба бачити що Путін втік: він зрозумів що його ніхто не підтримує - всі за Київ. Але: також треба розуміти що цей паразит буде хапатися за владу чимдуш адже його просто вб"ють свої ж народовльці.
 
Даіл - треба розуміти що ми відкриваємо нову сторінку в епосі людства: це сторінка перемоги свободи над рабством: ми стали месіями та спасителями: це все певні кроки до миру та культури. Ми просто виграли цю війну та вбили тамтешніх головорізів та аферистів.
 
І далі - варто розуміти що ми маємо час задля того аби почати будувати свою державу: це унікальний шанс перемогти цих виродків та стати цивілізованими. Це наша перемога та втрата одночасно адже ми багато в чому помиляися.
 
І далі - це наше ставлення до світу - треба просто хотіти єднання та демократії аби мати час задля розвитку: російська тиранія померла - а вільні люди здобули задля себе можливість твтрити та чинити благородні дії...
© МихайлоАнтонишин [12.12.2022] | Переглядів: 290

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.0/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати