пароль
пам’ятати
[uk] ru

Мірний атом


Мірний атом
Ми дуже сміливі, пасіонарні та рішучі у коментах на ФБ і трохи менше - тут. Хоча, вже здається на ФБ бражка (про)рашкованських лівацьких адміністраторів намагається замінити свободу слова тухлим, як сморідне яйце, лівацьким декадансом. З того яйця хрін що толкове вилупиться. Люди покидатимуть ту богадєльню мордокниги. Ну, звичайно, залишаться любителі котіков з бантіками та хозяюшкі-господарочки, що печуть млинці.
 
Інколи так собі думаєш, побачивши чи почувши про якусь круту бандитську  пригоду - "ось я б йому, я б його і так, і так, і під дих, і вирвав би зоб, і ногою в пах, і пальцем в око, і шилом в дупу". Ну якось так. Але ми забуваєм, що при реальній небезпеці людину або зковує жах, або нею керує паніка.
 
В умовах війни, думаю, людська психіка знаходиться під постійним страшним пресом. То не виправдує величезну кількість тих "сальдо-сосальдо" і "спєрмаусових", що, всираючись від радощів, побігли вилизувати немиті рашкованські дупи. Хотіли отримати яку-не яку, а посаду "при русскіх", може, й хлібну. А може просто мають кацапську душу духаря, сморідну, як тельбухи у забитого й покинутого чмонями в українських полях кацапського воєна.
 
То - зрадники. Які по добрій волі стали зрадниками і катами. Такими зрадниками є диверсанти, ті що, винюхують, відсліжжують координати й передають їх кацапам. Зазвичай то прокацапенки або підкуплена українська тупа аполітична люмпен-шантрапа. Таких не варто судити. Вірніш, варто. На майдані того міста, де він "працював". Прилюдно. Не варто нявчати про толерантність. Він працював, щоб принести смерть українцям. Має отримати отвєтку, в лобєшнік. Прильот. Бееемц. Око за око.
 
Думаєте, такий суд не зменшить кількість диверсантів? Отож.
 
Але буває так, що людина ненавидить кацапню, не хоче їй прислужувати, але - не має вибору. Вірніш, має, але лише з одним варіантом вижити.
 
Ось, наприклад, така інформація.
Колаборант і зрадник Юрій Чернічук, якого окупанти "призначили" новим "директором" Запорізької АЕС, 1 грудня переконуватиме персонал АЕС підписувати контракти з компанією, якою керує Росатом.
Звичайно, серед персоналу ЗАЕС є справжні колаборанти, є абсолютні прокацапенки - їх не може не бути, бо в Україні, дякуючи похуїзму I thinkВСІХ ПрезидентівDevil, всі рівні влади, індустрії, банків, міністерств просякнуті агентами ФСБ і кацапоїдними диверсантами.
 
Але є не колаборанти, пересічні працівники ЗАЕС, які ніяки не герої, просто люди. Яким страшно сказати "та пішли ви, кацапи, на хуй за всіми своїми прибамбасами, бо я хуй клав вам на пику й на вашу роботу. А свої щедрі "саціальниє пакєти" запхніть в дупи своїм сморідним самицям у махрових беретах". Хтось так і думає, хтось таки ласо "сглатіваєт слюну" на запропоноваті рублі та соціалку. А хтось просто боїться сказати "ні". Бо боїться, що його вб"ють. Закатують. Бо дома діти. Старі батьки. Їсти хочеться. Зима йде.
 
А тут з "материка" влада, яка просто злила південь України ворогу, по-своєму "грозіт" тим, що перебувають в окупації. Ну не сама влада, а ретранслятори владних слів:
 
До персоналу звернулись в.о. гендиректора ЗАЕС Дмитро Вербицький та головний інженер станції Ігор Мурашов, яких напередодні призначив "Енергоатом": вони закликали не співпрацювати з окупантами.

Як не співпрацювати з окупантами? Тобто, нехай вони завозять на ЗАЕС своїх кацапських атомщиків? І де гарантія, що кацапи не знищать тих, хто не підписав тих контрактів з ними?
 
Я щось не так розумію? Це якийсь сюр.
Є маленькоє подозрєніє, що розмінувавши Чонгар, не підірвавши мостів, не захистивши ЗАЕС, дехто хоче зробити крайнімі атомщиків. Відволікти увагу від тих, хто винен.
 

© Левонтій [01.12.2022] | Переглядів: 423

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.0/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати