пароль
пам’ятати
[uk] ru

На передодні вирішального кроку


На передодні вирішального кроку
Я вірю, що ми переможемо! Я вірю, що наш Господь Ісус Христос через свої Церкви в Україні оголосив Свою Волю! І горе тому, хто її не дотримається! Цей недолюдок буде відповідати перед Господом за свій ГРІХ в свій час. Але хочу сказати не про це.
Стало наявним формування політичної української нації, яка базується на українських духовних і культурних цінностях, але не пов’язана жорстко з етнічним походженням людей. Є те, що зараз зветься «меінстрімом» - тобто основною течією, яка безумовно базується на власній гордості людини як представника нації. Сформувався також і маргіналітет, який складається з запеклих кат-цапів і інших антиукраїнсько налаштованих нацменшин, а також, на жаль, і тих українців, які, слідуючи мазохистським нахилам своєї психіки згодні з роллю американських індійців в резерваціях, які бачать комфортність свого життя в танцюванні протесаного гопака і «гучних протестах» (привіт ющенкам і тягнибокам).
Ясно те, що переможе або УКРАЇНА, завдяки справжній українській нації, або ублюдки-манкурти – породження сатанинського катцапського режиму.
ТОЖ МОЛІМОСЯ, ЩОБ БОГ ДАРУВАВ ПЕРЕМОГУ УКРАЇНІ!!!
Україна – це Вона! Вона – це Юлія Тимошенко!
Слава Україні!
© В. Пселдонімов [06.02.2010] | Переглядів: 3510

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.6/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook