для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Оголошення!


Оголошення!
                                                                                     Увага!
                                                                     Термінове оголошення!
В зв’язку з очікуваним прибуттям V.I.P пацієнта до нашого лікувального закладу. По всьому Дурдому оголошується надзвичайний стан!
Виписка з історії хвороби та біографії пацієнта:
Пацієнт народився в місті Єнакієво в 1950 році. Дитинство було не веселе та важке, тому наш пацієнт був змушений сам заробляти гроші. Спочатку він пішов працювати в гоп-кооператив, який спеціалізувався на перепродажі шапок та іншого хатнього майна. Але через деякий час пацієнт був змушений піти у вимушену відпустку на невеликий строк. По повернені з відпустки він вирішив змінити місце роботи і працевлаштувався в іншу (паралельну) фірму, яка тихими Єнакієвськими вечорами організовувала для мешканців міста веселе дозвілля. Треба віддати належне засновникам цієї фірми,бо як розповідали свідки цих веселощів, їм це вдавалось на славу. Але доля розпорядилась так , що і тут наш пацієнт довго не працював, ТОМУ ЩО був знову змушений йти у відпустку. По закінчені відпустки Пацієнт з міста Єнакієво вдало одружився (але, як показав 2004 рік, не зовсім вдало) і потреба в колишніх заробітках відпала сама собою. Хоча досвід, який він отримав на попередніх місцях роботи, йому став в нагоді на державних посадах.
Звертаємо особливу увагу лікуючих лікарів на те ,що пацієнт постійно називає себе «Лідером», а останнім часом «НашПрезидентом»
Хоча знайомі, які були з ним підчас вимушених відпусток знають його як «Хама»
Також просимо врахувати , що при поєднані синього та білого кольорів пацієнт стає добрішим та заспокоюється. А на білий колір з червоним серцем він проявляє нестримну агресію. Така ж реакція у пацієнта була і на помаранчевий колір, але після декількох сеансів гіпнозу та психотерапії, яку проводив з ним в палаті інший пацієнт з Хоружівки, він почав реагувати на цей колір стримано.
 
                                                                          Важлива інформація!
Памятка персоналу:Пациент склонен к кражам головных уборов, документов на земельные участки, ну и так - по мелочи.  Всему персоналу соблюдать осторожность. На время пребывания больного в клинике рекумендуется носить медицинские шапочки с завязками, тапочки из кожи страуса ( сия птица вызывает чувство глубокого удовлетворения у пациента), в беседы с больным не вступать, вопросов не задавать ( дабы не содрогались от смеха персонала стены учреждения). Из проведывающих, допускать жену Люсю ( узнаете по берету). К передаче запрещены наколотые апельсины и американские валенки.
 
Лікар лікувального закладу «Дурдом» An-70
Доповнено лікарем лікувального закладу «Дурдом» Harddie
© An-70 [06.02.2010] | Переглядів: 2691

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.4/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook