для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Хорошийрусскійпошьолнахуй


Хорошийрусскійпошьолнахуй
Той факт, що в той чи інший цинічно завуальований або не завуальований спосіб цукристий ФБ підтримує раісю не казав тільки лінивий.
 
І доказів тому - маса.
 
Вчора під дописом своєї давньої ФБ-френдеси, харошей русской із мацквабада, яка справді весь час поливала хутіна та його бражку, запостив фото жертв у Бучі.
 
Передісторія. Та хароша русская написала постик, щось на кшкалт "ну что ж ви нас обвіняєтє, что ми нє виступілі протів власті. А самі ви виступілі протів рєфєрєндумов?". І приліпила фото якоїсь мерзенної регочучої пики.
 
Тобто, вона звинувачує тих, хто під дулами автоматів не завалили ті грьобані комісії з "референдуму", що шарились зі скриньками, яким просто ніхто не відчиняв двері, наприклад. у Херсоні. Й ті рашкованські лакузи з комісій мусили вкидати незаповнені бюлетні у свої "урни". Тобто, вона порівнює неактивний, але все ж протест проти "рехверендуму", з непротестами терпіл у мацкві та по всій раші. Бранців порівнює з рашен-терпілами. Хоча ми сожемо сказати з гордістю, що протести на півдні України наше населення організовувало. Під дулами автомаів чмонарів.
 
Потім під постом цієї харошої русскої вискочив як чорт з табакерки якись Іванцов. Теж хороший русскій. І почав нити про те, як імперіалісти посорілі два братскіх народа. Мої доводи на таке ниття (бо вони хронічне від чмонь-рашкованів) про те, що то не імперіалісти, а його сородичи мучили людей у Бучі та Ізюмі, він ігнорував. Виставлені фото замучених рассєянами людей та розстріляних тваринок - ігнорував. Інколи впарював регочучий смайлик.
 
На мій аргумент про те, що ми здатні, на відміну від русского народа, організовувати Майдани, відповів, що укарїнські Майдани нічого в результаті не дають. І от таке огидне бла-бла від хорошого русского.
 
Ці ссикливі чмоні чомусь й досі вважають, що мужуть нас повчати, що саме вони - носітєлі правди. На таке базікання треба відповідати просто "От"єбітєсть від нас, охламони,  ми вами гидуємо". Я йому "подарував" свою футболку з цитатою про русского карабля, який пішовнахуй. І той Іванцов-говєнцов, видно, потряс булками на мене жалітися. І я в бані. Знов на 30 днів. І знаєте за що? За те, що виставив фото, які "можуть дошкулити ФБ-юзерам".
 
Тобто, фото вбитих російськими териростами людей та тваринок в Україні можуть перебити апетити шановного ФБ-братрства, особливо російського.
 
© Левонтій [30.09.2022] | Переглядів: 1491

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.7/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook