для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

русскій іван, здавайся!


русскій іван, здавайся!
Коротка аргументація щодо дебілізації мобілізації русскіх ванюшек.
 
Як виявилося, російській нацизм (ніякий це не фашизм, а саме шовіністичний нацизм) - сцикливий. Сцикливий русскій нацизм. Ті, хто татуював на жьоппах своїх коханих російських самиць нєрусскоє нєскрепноє  Z, насправді не хочуть підставляти свої голови під українські смачні снаряди. Бо - ссуть.
 
Бо - їхня суть (тих, хто ссуть) - це підлість, ницисть, брехливість, нахрапистість, наглість, жорстокість, хуцповатість.
 
Зараз ванюшки починають відмазуватися від звірств на захоплених українських територіях тим, що це робили не русскіє, а буряти-буряки та інші нєрусскіє. Пофуй! Саме русскіє відповідальні за всі злочини як організовуюча на скрєпна сила РФ-ії. Ну, а буряти-буряки, що творили НЕлюдські звірства,  просто люмпенська поєбень, сміття, яке варто змітати в вигрібну яму. Як би вони зараз не каялися.
 
Наразі рашкованські мужикі кинулися врассипную, як таргани з комунальної кухні, щоб їх Шойгу не забаранив на війну. Але ось від наших громадян чуємо воплі на кшкалт "Грузія, ти забула, як русскіє напали на тебе в 2008?"
Наразі нас не повинно цікавити, забули грузини чи не забули русскую подлость (більшість - не забула).
Ми повинні себе спитати - бігство російських тарганів з раші в цей час - нам вигідно чи ні?
 
Відповідь - вигідно! Бо ця вся шантрапа може попасти на фронт і якось, навіть з ржавого калаша, поцілити в нашого воїна. А так - менше російських чмонь на фронті - менше роботи нашим лицарям по утилізації  ванюшек. Gangster
 
Так, можемо сказати, що сцикливі ванюшки загидили своєю присутністю країни, куди здриснули. Принесли русскій духарь у своїй мотні. Але то вже справа країн - як захистити свою державну безпеку від того нашестя.
 
Зазначу, що - без сумніву - ФСБ "внєдріло" масу агентів у той натовп бєгущіх з росії ванюшек. І ті агенти зів"ють диверсійни кубла там, куди прибігли. У Грузії, країнах Балтії, у старій Європі. Та навіть у Турції.
 
До речі, Шуфрич та інши російські диверсанти з ОПЗЖ й досі мають дуже теплі кубла у Верховній раді. Так, ті, що готувалися стрічати фюрера путніа - пишуть для НАС закони.  
 
Повторю - хороші росіяни є. І не тільки хороші - є такі, що життя кладуть за Україну. І такі росіяни є сіллю землі. Нашими Братами. Діамантами людської породи. Але шкода, що тих діамантів дуже мало в порівнянні з височенною купою лайна, яка почала розтікатися з території раші.
 
ПС. Це мої емоції. А ось думка військового журналіста Ухмана. Втім, таке бачення не зменшує мого гидування ваньками.

Як горить курка!?


Не розумію для чого у нашому суспільстві, тирарижують думку, що російська армія - слабка, нікчемна, а мобілізовані - дворова "алкашня", яка нінащо нездатна.
 
В наших ЗМІ, соціальних мережах показують, як російські новобранці - випивають, десятки тисяч чоловіків тікають з країни.
 
Проте, я навпаки бачив відео, де сотні озлоблених руских, які щиро ненавидять нас, їдуть в Україну, щоб вбивати, гвалтувати, красти...
 
Вони - небезпечні, їх неможна недооцінювати. Ці потвори з автоматами, гарматами - реальний супротивник, якого доведеться знищувати.
 
Я живу війною! Я кожного дня, 24 години на добу на зв'язку з фронтом. Ось що розповідають мої побратими, друзі, які в окопах.
 
- Нам попадаються в полон ті, хто не хоче воювати, але є частина "ідейних", котрі ненавидять нас. Ти їм говориш: "Кажи - Слава Україні", а він у відповідь плюється, ні краплі не боячись за своє життя.
 
З росії тікають пристосуванці, які ніколи не будуть воювати за путіна чи своє болото. Але зброю в руки беруть бандити, непотріб, чернь, які маючи в руках автомати - почувають себе владою. Тільки так, вони комусь потрібні.
 
Можливо під час першого пострілу нашого танка, вони розбіжаться, впадуть і проситимуть залишити їм життя.
Можливо, вони будуть злобно кидати міни, снаряди, стріляти з танків, розуміючи, що в них не має вибору.
 
російські окупанти - сильний противник, не можна показувати нашому суспільсту тільки його нікчемний бік.
 
Хто ж тоді вбив більше десяти тисяч українських воїнів???
 
Нас чекає довга війна і це потрібно визнавати. Ми - переможемо, тут не має сумнівів. Але для цього потрібно боротися, а не заспокоювати себе фейками.

Ізюм
Це не червоний лак на нігтях....
Це зірвані нігті під час катувань...
.
 
© Левонтій [28.09.2022] | Переглядів: 572

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.3/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook