для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Референдум па-русскі


Референдум па-русскі
Ніяких референдумів па-русскі нема і бути не може.
 
Це такий собі рехферендум, який був у 2014 у Криму. Оценітє красоту ігри, шулерської гри, звичайно - захопити територію, взяти в заручники населення і потім трясти перед очима всього світу бамажками з "мокрими" (від рашкованскької п"яної сечі) печатками - "Сматрітє, вот, вот, вот і вот - подпісьздець і подпісьздець - і все пагаловно за рассію. Урря!"moskali
 
Не будемо аналізувати, як, чому і ким був зданий Крим. Не будемо згадувати, чому в Криму таки багато охламонів (звичайно, расєйські старпери-відставники та морємани срусского флоту со своім бабйом) були за рашу. Але Крим - батьківщина кримських татар, а вони не хотіли в рашу. І багато українців, які теж там жили - не хотіли в рашу.
 
Зараз раша, якій наші прекрасні ЗСУ дали пенделя під смердючу шовіністичну дупу, починає істерично корчитися. Брати на понт. Шантажувати. Хуцпувати. Ну, якби ото босячило, якому світить термін за розбій, кидається в суді на клітку, рве на собі дрантя, висмикує три волосини й волає "Зарєжу, я сєбя зарєєжу, вєни паррву сібє". patient
 
Цей рихверендум розрахований на власних глубінних чмонь і чмонарІх. Щоб розбудити в них "потайонноє, скрєпноє" і щоб вони без зайвих слів стали мобіками й пішли "родіну защіщать". Бо рєзко херсонські, запорізкі, східні українські землі стануть їхньою "родіною". Можна сказати, що кацапи вважають своєю родіною все те, де їм вдалося хоч одного разу сернути.
 
Я не думаю, що цими референдумами раша справді думає налякати Україну з її ВСУ. Але Європу та світ це вже піднапрягло. Побачим на їхню реакцію.  Мені здається, ця раша вже всім набридла з її распальцовками.
 
Ну і все. Що ще можна писати про ці рихверендуми? Почекайте пару тижнів, скоро вони отримають великого товстого пєсца.
 
А я вас прошу не купувати шуб з песця. Любіть тваринок.
© Левонтій [20.09.2022] | Переглядів: 1516

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.4/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook