для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Занепад


Занепад
Також це Росія. Багато хто думає - так, росіяни змогли повстати проти совєтів та все-таки зуміли зберегти життя на пострадянському просторі - але: тоді ми були гінцями що мали привнести у світ демократію. І УПА воювало саме за знищення імперії зла...
 
Також це розуміння того що росіяни набрали сил аби відновити імперію - так, ми знову маємо це все спалити та знищити - але: чи може світ розуміти небезпеку від Москви адже там знову починаються масові політичні репресії та жахлива диктатура. Все це - розуміння того що слід всіма силами повставати проти Росії.
 
Далі це Путін. Я багато писав про те що він сколотив велику силу задля того аби привнести у світ тоталітаризм заради відновленя влади Сталіна - але: самі росіяни не зовсім розуміють навіщо їм помирати задля влади Кремля, котрий ніколи нічого не зробить задля них. Це просто рикошет - коли злочини народів повертаються задля того аби крутити далі колесо історії.
 
І далі це певне відчуття того що Росія наче збирається нападати на Захід - але: Путін розуміє що краще вкрасти майно та домовитися задля того аби таємно грабувати народи. Але - там немає розуміння того чому слід зберегти життя людей адже вони ще не пізнали свободи. Все це наче піщаний будиночок адже немає ніякої ідеології у російських окупантів.
 
І далі - це спроби зупинити Росію аби вона не змогла окупувати Польщі та Прибалтики - там розуміють ступінь занепаду та деградації - але: немає поки відчуття того що в принципі наступає кінець світу і люди не можуть уже бути захищені від катастроф. Так, сама Росія пране вбити якомого більше людей, - але: вони не проти грабувати світ із західними олігахрами. Отож - почниається певний етап переговорів про розподіл вкраденого але вони ні до чого не приведуть.
© МихайлоАнтонишин [02.09.2022] | Переглядів: 300

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.7/9

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook