для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Нагорода знайшла героїв


Нагорода знайшла героїв
Ось натрапив у газеті "Факти" на таку статтю, яка мене дуже вразила
Де ж ми перемагаємо? У фейсбуці, ютубі, інстаграмі. І все
 
Навіть не вразила, а просто йоб*ула по голові. Чому? Бо зовсім не те ми чуємо від шулєра развєдчіка Арестовича (не плутати зі Штірліцем і Зорге) і симпатичного військового експерта Жданова, полковника, артилериста і взагалі хорошого тилового хлопця. Не можна сказати, що ці два "експерти" нам доносять тільки переможні реляції, але все ж... Я не думав, що ми в такій гнітючій військовій ситуації.
 
Пам"ятаєте, як вже давненько Головнокомандуючий наголосив про скоре взяття Херсона? Навіщо він це сказав? Ми не віддали Піски чи майже віддали? Але ми майже роздовбали того антонівського моста. До речі, респект його конструкторам і будівникам, класна інженерна споруда. Була.
А чому не роздовбали до того, як здати Херсон?
 
Але нас доганяє інформація, що у Маріку загинуло 20, 40, 100 тисяч людей. А потім нам на голову накидають мокре смердюче рядно з інфою про те, як цькують, травлять, практично знищують генерала Кривоноса.
 
Ну ви зрозуміли, про що я хочу сказати чи ні? Я розумію, що не на часі, і все таке. Що він на обкладинках з мужнім виразом на обличчі і взагалі боневтік. От аби втік... Але не втік. Не встиг. Просто змінив тактику. Бо українські патріоти не втікли, а всадили по самі гланди рашкованським чмоням в перші дні війни на півночі України.
 
І починає нагороджувати орденами своїх тилових відгодованих корешів. Ляя.. Капєц.
Усік орденоносець
А Кривоноса клює, бо той прямо сказав, що саме зверху наказано було розмінувати Чонгар. Ну і здати південь. Ну і рашкованські війська саме там добре котилися на своїх бричках, де було побудовано нові дороги. Соупадєніє? Ні, *лять, не соупадєніє. Таких соупадєній на 8-му році війни не буває.

 
До речі, коли він "ЗНАВ", то чому не евакуював "Мрію"? Чому не замінували знову Чогнар? Чому вирили й зарили траншеї десь біля Сум?
 
Вам знов щось не ясно? А таки не ясно. Бо бачу на ФБ вислови "він у нас найкращий, наш президент".
© ШендєровічЪ [29.08.2022] | Переглядів: 2964

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.2/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook