для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Нарешті пологи у ВР відбулися


Нарешті пологи у ВР відбулися
Радіймо, браття і сестри! Радіймо та аплодуймо мудрості, далекоглядності, а головне - швидкості роботи наших народних обранців. Алілуйя! Те, на що так довго чекали большевікі притомні люди - здійснилось! Applause ВР роздуплилася.
 
Верховна Рада змінила процедуру щодо запобіжного заходу для корегувальників ворожого вогню, тепер їх не випускатимуть під заставу
.
 
Ви чуєте, чуєте? Ви оцінили це революційне, майже геніальне, й без сумніву - героїчне рішення десятків "мар"яшок безуглих", безмозглих та безсовісних?
 
От як раніше було? Ну працював собі диверсант-коригувальник (по народному - ворог), винюхував, винишпорював, де що і як військово-українського є на теріторії України й передавав дані раші. А разом з тими даними (наприклад, тут військовий склад ВСУ, тут казарма ВСУ) передвав точні координати GPS. російські військові чмоні передану інфу приймали і швидко били ракетами по вказаним координатам. І - вибачте за правду - розривалися людські тіла, летіли руки, ноги, знищувалися склади українських боєприпасів.
 
І от яка удача - чмоню-коригувальника ловили. Сподіваюсь, чмирили на місці до його всирачки. Але сумніваюсь. Відводили до СБУ. Потім - суд. Безпощадний. І чмоня, швидко заплативши суду отримані від раші за коригування гроші, вносив їх як заставу.
І як думаєте - що потім він міг робити? Правильно - знов працювати на рашу по найму чи ідейно коригувальником.
 
Тобто, будем відвертими - суди  втраченні життя загиблих українців та зруйновану вхлам інфраструктуру оцінювал и в розмірі тої застави, яку вносив чмоня коригувальник.
 
Мені більш нічого сказати. Але поаплодуємо мудрій ВР, яка виправила цю кримінальну практику і тепер нема відкатів суддям. А що є? Може, смертна кара для кримінальних коригувальників? Щас. Можливо, посидить пару місяців - і на свободу з чистою "совістю".
Це ж вам не "вбивці" Шеремета, яких місяцЯми бездоказно маринували у СІЗО.
Нема слів. Блядва шикує.
© русскій ванюшка [16.08.2022] | Переглядів: 1130

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.1/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook