для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мисливці за шкірами


Мисливці за шкірами
Чому на заставці фото вбитий носоріг? Подивіться краще - за ним маячить крихітка Шухрич, крутий мисливець за носорогами і...не тільки. Розумієте? Він зробив все, щоб російські чмоні полювали на українців. Як він на носорогів.
 
Чому союзники путіна (рашки) до цього часу світять іплами з засідань ВР та з екранів телевізора? ОПЗЖ змінила поганяло, але не змінила нутро. Тухлий прорашкованський, ба, навіть рашкованський лівер тхне з їхніх гнійних кендюхів.
 
Питання до пересічних - чому медведчуківські пропагандони-потвори на кшкалт Васьки Галаванова, Наташі Влагаліщенко Влащенко, червоноокого рудого Назарова (в міру Діордіца) з ютуб-каналів у всяких "марафонах" повчають українців життю і патріотизму?  До речі, до яких пір заспана Влащенко буде тертися в Наташах? Чи не  пора вже переходити до Наталій, Наталок ? Занєвєстілась дєвка, занєвєстілась...До речі - де вона? Кажуть, у Франції. Щоб вберегти свою тушку від бомб путіна.
 
Ось знайшов такий волаючий комент на ютубі:
 
Друзі, це якийсь сюр.
Дивлюся сьогодні стенограму голосування у ВР. А там спокійно собі сидить опзж. ПІД ЧАС ВІЙНИ.
Тобто, тепер вже офіційно визнані агенти кремля, ПІД ЧАС ВІЙНИ, сидять у ВР.
Ганьба нам, всім нам.
Ми не росіяни, які нічого не вирішують.
Це просто плювок, всім тим хто віддав життя та здоров'я, на цій війні. Такі ганебні речі.
Ба більше, в історії не було жодного такого прикладу.
Цікаво, як вони там можуть на комітетах де сидить опзж, чи в раді, на закритих засіданнях обговорити питання національної безпеки? Коли умовний Бойко, виходить в туалет і звонить одразу в Кремль, доповідати обстановку.
Бачу, нас 14 рік не навчив, коли зло не те що не було покаране, з нього не впала жодна волосинка. Чим це закінчилося? Правильно, реваншем, і страшною ціною, через велику купу зради цього ж зла. І за це українці заплатили своїм життям та здоров'ям.
Але про що я говорю, в парламенті навіть немає кому підняти це питання.
Навіть за часів яника, були націоналісти в раді, які якщо було неможливо в законний спосіб, просто силою вирішували це питання. Тому що це ганьба, мені соромно, і за себе, і за українців, як ми це в прямому ефірі, ПІД ЧАС ГЕНОЦИДУ терпимо як норму. Хтось взагалі плете "не на часі", прямо як в 14, а потім тіж люди говорили "ну а що вже зробиш"
Люди отямтеся, говоріть про це.
Їхній лідер офіційно визнаний агентом кремля, практично всі де зайшли братушки, депутати від опзж, перейшли на їх сторону, і ще потрібно щось доводити?
Через них ми платимо цю ціну, руки ноги, життя. І не знайшлося в раді тих хто скаже "НІ, ТАК НЕ МОЖЕ БУТИ, МИ НЕ НА ФРОНТІ, ТО ХОЧА Б В РАДІ НЕ ДАМО ВОРОГУ СПОКІЙНО СИДІТИ, МЕНІ СОРОМНО, ЩО ХЛОПЦІ ТАМ ВІДАЮТЬ ВСЕ, А МИ НЕ МОЖЕМО ТУТ НІЧОГО ВДІЯТИ".
Але таких депутатів не має. Ви сподівалися що їх покарають? А виявилося що їм довелося змінити назву. І ВСЕ.
А потім закінчується війна чи перемир'я і все, пізно буде їх виганяти. Типу "не по за кону".
Нічого не змінилося.

Отака юхня, малята. Справді, проблемка. Ну нехай не "слуги народу" (лять, яка суча назва, від якої несе рашковансьою любов"ю до лакейства), але що - у ВР нема тих, хто може відкрити своє опозиційне цвірінькало й сказати "Шановні колеги, он сидить Бойко. Он сидить огидний слизький малюк Шухрич-фуфлич. Он сидить ще пиздота з ОПЗЖ. Ми просто не бачимо, але на них висять кишки, руки, ноги, відірвані голови наших громадян, яких розривало бомбами їхнього гуру путіна. Якому вони впродож років допомагали своєю пропагандою. Вам не видно того? Придивіться краще - біля Шуфрича сидять закатовані рашкованами полонені. Хочуть дотягнутися до його горлянки руками, але душі рук не мають.".
 
І хто мені скаже, що у ВР є опозиція? Ну не можна ж припустити, що"жопозиція" збалакалася-зкорешилася з бойко-шуфричами. Ми вас не чіпаєм, ви вас не смикаєте за тестикули. Хто зна. Факт, як кажуть на лобі - пропутінці спокійно сидять у ВР, "Опозиція" спокійно мовчить. Лєпота і вселенський Ізраїль.
 
Думаєте, після війни їх покарають? Ні. Все буде якраз до навпаки. Покарають військових, бо офіційно  війни ж нема. Є воєнний стан. А коли нема війни - то і враха нема. І так викрутять закон, що суди будуть розбиратися, чи мав право гіпотетичний Борщенко вбивати русского чмоню Ванюшкіна, чи ні. десь ми вже це бачили, нє?
Мисливці за носорогами можуть стати мисливцями на тих, хто був мисливцем на чмонь-ванюшек.   І вони свого шансу не втратять. Звичайно, це тільки пересторога.
 
© ШендєровічЪ [16.08.2022] | Переглядів: 744

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.1/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook