для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Боневтіки


Боневтіки
Прошу вважати схожість написаного з чимось чи кимось - просто вашою буйною фантазією та вибриками вашої уяви.
 
Почну з шухера. Ви думаєте, хто то на картинці-заставці? Боневтік-2? Який, до речі, втікав, аж на 2 тижні. А потім вернувся. Ні, то аглицький артист Адам Джеймс. biggrin Схожий? А "наш" теж Джеймс. Бонд. Але просто пика більш потерта.

 
Недавно на кордоні одної країни вже кілька місяців як агресивний явний недруг (ворог) грав біцепсами, накопичував сили, знов накопичував, накопичував. Тряс мудями, показуючи, який він грутий пацан і взагалі анало говнєт. Було очевидно, що ворог мав явну кількісну перевагу над армією країни, кругом якої скупчився.
 
Інші країни - сусіди кажуть Хазяїну: "Блять, дивися, це ж ненормальна кількість ворожих сил, що збираються наступать на твою країну. Це ж тільки тупому не ясно, що нападуть. І скоро". І знов кажуть, і знов. І знов. Бо вже самим аж огидно від того, що Хазаїн оточеної країни не реагує. Або просто корчить дурня й розказує, як він смажитиме шашлики.
 
А чому не реагує ? Він реагує. По своєму. Побудовано нові дороги. Розміновано Чонгарский перешийок. Алілуйя! А потім, по тих нових дорогах, як по маслу, в країну покотилися "тачанки" ворога. Ну просто не дороги, а коровай. Той, яким зустрічають гостей.
А щодо Чонгару...Я бачив відео, де вцілілий кацаписько-десантник, який не розуміє, навіщо ця війна, дивувався, що їхню колону не розбомбили на Чогарі. Бо, каже, це можна було запросто зробити.
 
Гарна оборудка була з Чонгаром. Не думаю, що Макрон відав, про що базарив з панами-сіамськими близнюками, домовляюцись про розмінування.  Назвемо тих панів  Боневтіки.
 

 
undefined
 
Ну й ягідка на пляцку. Дуже гірка ягідка. За пару днів злито південь. Нічого не зроблено, щоб зупинити переможну ходу ворога. Сотні й тисячі військових атакованої країни попали в лапи ворога. Ворог запросто, як до себе додому, увійшов до багатостраждальної ЧАЕС. І вонючі рашкованські дикі чмоні срали там і сцяли, а в цей час весь світ був у небезпеці від потенціальної радіаційної загрози.
 
Потім нічого було не зроблено, щоб врятувати Маріуполь та його захисників. Майже нічого, хоч наші гелікоптери спочатку, поки вдавалося, потроху витягували звідти поранених. А потім азовців було ЗДАНО в полон рашистів.
 
Я розумію, що й залишати там їх було не можна. Там, у підземеллях, їх чекала загибель. Але чи все було зроблено, щоб їх визвоити? Ні, не все. Явно  не все.
А потім нам сказали закрити пельки, щоб "нє наврєдіть". Ми закрили. І вже ніхто полоненим з Оленівки не зможе "наврєдіть".
До речі, що робить кріміналістка Ганна Маляр у Міністерстві оборони? Чи вона заслужила ту відповідальну посаду? Якийсь крінж.
 
Ну й так далі...Ви й самі все знаєте. Кажете, не на часі? А коли буде час? Коли під час війни Боневтіки розпородадуть під шумок землю та приватизують залишки державної власності? До речі, гіпотетично - як воюючі на фронті будуть брати участь у тих аукціонах?
 
Мене не цікавить, як ви відноситеся до Лероса. Але ось послухайте, що каже.
 

 
Добра формула "Не на часі". Поки живий - на часі.
© ШендєровічЪ [14.08.2022] | Переглядів: 916

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.4/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook