для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Фільтруй базар


Фільтруй базар
Ви не звернули увагу, що багато демократичних і патріотичних українських блогерів досить часто кажуть таке, чого не варто було казати, або перед тим, як казати - треба було подумати?
Про що я?
 
Ну от, наприклад, я регулярно слухаю одну симпатичну подружню пару блогерів, дуже емоційних, запальних, колоритних, цікавих і емоційних. Дуже патріотичних позитивних енерджайзерів. Не буду називати імен.
 
Відомий багатьом Юрій Швець, колишній совковий розвідник, не так вже й давно розповів, що з волонтерською допомогою від Заходу в Україні відбуваються дивні речі. Ну, тобто, не вся вона йде безплатно на фронт.
 
Так от ця пара блогерів просто вилила цистерну помиїв на "бивших кагебістів не буває" Юрія Швеця. Блогери просто затоптали його. Пара сказала, що в них є кілька знайомих волонтерів, які підтвердили, що нема збоїв з отриманням допомоги з-за кордону. Дивний критерій. Не абсолютний.
 
Але зараз ми читаємо про багаточисленні випадки, коли речі, що надсилаються закордоном для військових в Україні (броніки, берці...) виринають там і сям в генделиках і продаються за грубі гроші.  І таких випадків гендлювання з волонтерською допомогою з-за кордону - маса. Отже, Швець мав рацію так казати. зазначу, що Швець наразі топить, я вважаю, з боку зацікавлених у перемозі України сил у США.
 
Але пара блоогерів донесли до своєї багаточисельно аудиторії, що Щвець - нікчема , ворог і взагалі лайно.
 
Далі. Чоловіча половина цієї пари кілька разів казала на білорусів драники, картопляники, ну щось таке. Ми поки не маєм причин добре ставитися до білорусів, але...але не забудьмо, що загін білорусів воює на фроті проти рашні. І білоруси гинуть за нас. Їм приємно чути те драники - картопляники? Так, то не до них, але все ж.
 
Потім блогер зреагував на  телефонні вибрики Макрона і почав екзальтовано казати, яка огидна французька мова, як її взагалі можна любити, брр. Сподіваюсь, цього не чули ті французи, які воюють в Україні і кілька з яких вже загинули. Один українец з Лежіон Етранжер тільки но почув, що па-раша напала на Україну, рвонув на війну захищати свою бітьківщину. Його чотири друга-француза з легіону поїхали разом з ним.
 
До чого я веду? Не варто нам ставати схожими на рашкованських недолюдків, у яких весь світ поділений на піндосів, хачів, хахлов, жабоїдів.... Не ставаймо жлобами. Але ми спокійно можемо собі дозволити називати кацапів кацапами, рашкованами, московитами і тд тому, що вони не люди. Вони якась окрема тупикова гілка розвитку людства. І до них можна застосовувати будь яку назву.
 
Так, є росіяни, які воюють на нашому боці. Або дійсно круто топлять ЗА Україну (знаю таких). Їх дуже мало, але вони є.  Але вони до тупикової гілки не належать і є русами. Не чиїми (русскімі), а ким - русами.
 
© ШендєровічЪ [12.08.2022] | Переглядів: 516

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.9/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook