для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Як Шендерович став Швондеровичем


Як Шендерович став Швондеровичем
Те, що знаний на росії демократ і ліберал, ну дуууже поважнйи русскій інтєллігент (там масса поважних говорунів ртом) гаспадін Шендєровіч почав видавати неприємні запахани, я відчув давно. І зразу затулив носа. Бо винюхувати ліберально-демократичне російське псування повітря не маю ні звички, ні бажання.
 
Отже, перший неприємний запахан він видав тоді, коли розгнівався, що українці радіють смерті "маладой балєріни", яка разом з ансамблєм ім. Алєксандрова летіла в Сирію, а точніше, в Алеппо, танцювати лєбєдя на людських кістках, перетворених в пил авіацією путіна.
 
Так, нам не було жаль ні маладой цинічной балєріни, ні заматерівшої мутної "доктора Лізи", що дивним підозрілим чином "опукувалася" дітьми Донбасу. Тим більш, не було жаль відкормлених мордастих співунів ртом-хористів, ряжених у однострій армії, якій анало говнєт. Колись вони радо виспівували "Украінє пєрєкроєм газ", але  не встигли перекрити, бо булькнули в Пекло.
 
Але все ж час від часу я продовжував читати Шендеровича і навіть думав, що от який молодець, добре "путіну" врєзал. Але ясно ж, що там ліберали-інтєлігати можуть "врєзать" путіну тільки те, що він дозволить і кому дозволить. Нємцову не дозволив. Шенедеровичу, Венедіктову, Глєбічу дозволяє. Бо свої люди!
 
І ось Шендерович знову зніс яйце. Та не просте, а тухле. Після того, як пішов слушок, що "русскім" не будуть видавати візи для поїздок в Європу (і США?) вся русская тусовка лібералів-дємократов-інтєлігєнтов перетворилася на зграю дікіх бібізян, що стали через отвори в своїй клітці кидатися у світ власним лайном. Рано чи пізно це мало статися. Як писав Г.Х. Андерсен - ПОЗОЛОТА ЗІТРЕТЬСЯ. СВИНЯЧА ШКІРА ЗАЛИШИТЬСЯ.
 
У тої братії, ми це вже це знаємо, шкіра навіть не свиняча (забагато їм честі), а сатаняча.
Думаю, Зеленський вже пошкодував, що з барського плеча козирно надав українське громадянство Глєбичу та його супружниці. Ну, там Тоша Геращенко-Герпещенко підсуєтився, просив, єлозив, тряс другим підборіддям.
 
Тепер Глєбич з італійського далека грозить Зеленському "зхрестити з ним шпагі". Фехтовальник хрєнов.
 
Ось рекомендую послухати про русскіх лібєралов. Не в бровь, а під дихало:

 
А от гаспадін Швондєровіч (колись в міру Шендєровічbad) почав робити кунні білявці Овсянніковой. Ну тій шмарі, що дибала по сцені з плакатіком "нєт вайнє". Правда, до того рокАми вона пітніла, готуючи ту війну на фронті пропаганди.
 
Він взагалі дуже розкочегарився на своїй сторінці ФБ. Нєгадуєт. Напевне, хоче пити каву зі штруделем у Відні на сніданок.
 

 
Мені сподобалась відповідь на ФБ гаспадіну Швондєровічу:
 

 
Ну і трохи Бабченка. куди ж без нього. pardon
 
undefined
 
Ну от і все. Закінчую, щоб догодити любителям сестри Чехова.Ridiculously
 
P.S. Я той, хто вчора писав під ніком "русскій ванюшка", але ФБ підло знищило мій акаунт. Ну а я їх направив за русскім кораблем.
© ШендєровічЪ [11.08.2022] | Переглядів: 437

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.0/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook