пароль
пам’ятати
[uk] ru

Таро в стилі коргі


Таро в стилі коргі
Наразі актуально додавати суфікс -иня до назв професій та діяльності  професії та діяльності, коли говориться про жінок. Як на мене, часто такі фемінітивм звучать незугарно, неприродньо, і все те замутили філологи, щоб умилостивити фемістичні та ліберастичні рухи.
На просторах українського сегментів ютубу розвелося багато тарологів, що розповідають  нашим громадянам (особливо жінкам) про поточну ситуацію в Україні. Аналізують з допомогою карт Таро ситуацію на фронті , можливі обстріли, наступ наших військ. Деякі тарологи професійні. Деякі - щось там кажуть, аби заробити на ютубі свою копійку.
Відомо, що чим більша аудиторія підписників - тим жирніша зібрана на ютубі копійка.
 
Так от я одну таку даму назвав Тарологиня. Признаюсь - вона мені спочатку сподобалася як жінка. Симпатична така, показна, не дурна, язик добре підвішений, є почуття гумору.  Харизматична тітонька. Вона робить розклади Таро й водночас рекламує свій бізнес - розведення песиків коргі. Ну таких, яких полюбляє її величність Єлизавета, яку на пртотязі життя супроводжують песики коргі.
 
Признаюсь, я інколи теж слухаю тарологів. Вони діють як заспокійливе, але менш токсичне, ніж нарцис-шепотун Арестович. І що цікаво - іноді їх передбачення збуваються.
 
Ну от слухав-слухав я цю даму, милувався її личком (правда, як на мене, вона трошки передає куті меду з макіяжем), бо я більш віддаю перевагу личкам а ля натурель.
 
Аж потім бачу - ее, не туди ця Тарологиня-коргі завертає оглоблі. Якось так ніби топить - і дуже - за боневтіка. І всьо бабйо (у кожного таролога є своя прикормлена клака коментаторів) просто в долоні ляскає та бульки носом пускає, коли ця мила  пані Тарологиня розриває в соїх тарологічних розкладах чи то Юрія Швеця, чи то пані Вікторію Спартц, чи то Юрія Бутусува.
 
Якщо Тарологиня видивилася в своїх картах щось неприємне про цих осіб і видала це на-гора перед своїми шанувальниками, то зразу в коментах несеться "распні єво". Ніхто навіть не замислиться, що розклади-аналізи Таро можуть і не вдатися, що їх можна неправильно прочитати, помилитися. А тому аналіз - це лише бачення таролога й воно дуууже суб"єктивне.
 
Що мене хвилює - це вплив таких Тарологинь на мізки підписаних на них тисяч і десятків, і сотень тисяч тіточок (+ невеликої кількості підпісників-чоловіків). Сказала пані Тарологиня, що д"Єрьмак - це гуд, а Вікторія Спартц - погана і вредна, і підпісники в те повірили і готові розп"ясти ту Вікторію, й волати "рукі прочь от д"Єрьмака. Он наше фсьо".
 
Вчора пані Тарологиня - любителька коргі "погадала" на Юрія Бутусова. Вона призналася, що не знає, хто такий Бутусов, тобто, ця Тарологиня-коргі дууже далека від політики. Але вона рєзко вичитала в інеті, що пан Бутусов - "совєтнік Міністра оборони" (а то було дууууже давно й то вже не актуально) - і, базуючись на цьому, стала плести своій кошик для бліх.
 
Ну от можете самі послухати цей потік свідомості:
 

 
Очевидно, що апріорі Тарологиня налаштована негативно до критиків Боневтіка і перш за все хоче висміяти й принизити пана Бутусова. Може вона не знає, що пан Бутусов майже весь час ризикує власним життям на фронті? А може вона весь час вдавала, що не знає, хто він такий? А може знає, але виконує замовлення, бо фронт тролів боневтіка охоплює й ютуб.
 
Цікаво, що вона завжди "бачить" і "розриває" тільки тих, хто так чи інакше діє, щоб прибрати з оточення Боневтіка явних рашкованських диверсантів та шпіонів.
 
Чому я пишу про цю, здавалось би, пересічну Тарологиню-коргі? Хіба, скажете ви, вона варта уваги й цього тексту? Так! Абсолютно. Бо "розклади Таро" - це один з важелів, достатньо нових, пропаганди тої чи іншої сили.
 
"Боневтіки" вибирають достатньо харизматичних Тарологинь, які тишком-нишком, невинно впарюють в мозок домогомподарок тези про "поганих" бутусових та спартц.
 
Припустимо, що такі Тарологині діють за власною ініціативою й не є найманими працівниками "боневтіків". Це справи не міняє - вони регулярно загиджують мізки пересічних своїм суб"єктивним баченням. Тобто, йде тихе зомбування пересічних, які й так доволі упереджено й перекривлено сприймають деяких політиків та публічних діячів.
 
Вони, виходячи з свого дамського недалекого нарцисизму, навіть не розуміють того рівня небезпеки, який вони створюють, програмуючи мізки перусічних на відбілення диверсантів у владних і мілітарних українських колах.
 
Хоча можна наостанок зазначити, що серед справжніх тарологів є небагато симпатиків "боневтіка".
© русскій ванюшка [10.08.2022] | Переглядів: 571

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.6/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати