для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Про поточне ІПСО


Про поточне ІПСО
Я довго вагалася оприлюднювати свої міркування  по цій темі, чи ні. Занадто боляче, занадто   чутлива тема...
Відео від Білінкета остаточно розвіяло сумніви, занато очевидною стала справжня мета цієї огидної ІПСО.
Насамперед, зовсім небагато теорії. При плануванні та аналізі ІПСО та медійних стратегій  важливими є декілька запитань, які дозволяють їх планувати  та аналізувати.
1) Для чого? (мета)
2) На кого орієнтоване? (цільова аудиторія)
3) На що впливаємо? (об"єкти впливу)
4) Етапи втілення стратегії (які кроки  робимо та в якій послідовності),
5) Що хочемо отримати врешті-решт? (очікувані результати )
6) Дійові особи та виконавці  
7) Точки вкиду інформації та час зливу тощо....
 
Є і інші корисні запитання, проте для одного посту і так забагато.
Враховуючите, що декілька одночасних або щільних  медійних подій на одну й ту ж саму тему   поглиблюють вплив на глядача та мають  очевидно антиукраїнський характер, стає більш видимою мета, яка спочатку була неочевидною.
 
Буду непослідовною, аналізувати не по плану та не всі пункти. Той, хто захоче - може сам проаналізувати  по запропонованій схемі.  
На кого орієнтоване? (ЦА)
Спочатку було незрозуміло, хто головна ЦА.
- громадяни України (щоб боялися, впадали у відчай та дали індульгенцію на капітуляцію)?
- рашисти (щоб чинили справжній спротив, не здавалися у полон та не тікали)?
Тепер стає зрозумілим, що головною ЦА є українські комбатанти та волонтери, які супроводжують військові підрозділи, перебувають у зоні бойових дій та мають ризики потрапляння у полон.
Саме цій ЦА я приділю найбільше увагу через їхню вразливість щодо  ІПСО, що розгортається.
 
Об"єкти впливу для кожного ІПСО унікальні, універсальними є такі:
- емоції, почуття
-когнітивні процеси  (стереотипи, вірування, уявлення)
-психофізіологія
- цінності, настанови та пріоритети  ЦА
- самооцінка та самоставлення особи або групи до себе
- ставлення щодо певної групи в соціумі, статусні позиції особи або групи в соціумі.
- очікувані поведінкові моделі та сценарії поведінки...
 
Етапи втілення ІПСО
Тут була багатоходова гра, яку розпочали американці задля викорінення Єрмака та інших кротів з українського естаблішменту (виступи Спаркс, Швеця та інших фігур, що висвітлювали корупційну та фсб-ну афільованість Єрмаката його посіпак).
 
Зазначу, що американці свідомо обходили увагою президента України. Обходили, бо розуміють його символічне та юридичне значення  в поточній ситуації для України та фізичну вразливість . Прагнули прополоти кротів навколо нього, не чіпаючи гаранта конституції та символа української держвності Зеленського.
 
Потім було три ходи поспіль від рашистів: 1) Оленівка, 2) тортури над полоненними, 3) вкид від рашистських журналістів Білінкету (перевід стрілок  на Зеленського).
 
Чого добивалия покидьки вбивством  в Оленівці, демонстративних сценах тортур та вкидом Белінгкету (те, що російські жірналісти афільовані з РФ пояснювати не треба, я сподіваюся???).
- емоції, почуття: сором, печаль, провина, що не порятували, образа на тих, хто обіцяв або гарантував безпеку полоненим і не виконав обіцянки...
 
Це природні емоції та почуття  для людей, які бачать або проживають подібні сюжети.  Проте для чоловіків з базовою реакцією на небезпеку по типу "Атакуй! Бий!" вони будуть проявлені гнівом та люттю, бажанням помститися. В комбатантах, зазвичай, саме такий тип  людей переважає.
-когніції  (стереотипи, вірування, уявлення). Покидьки прагнули зруйнувати тезу "Українці- воїни світла", зваливши провину за обстріли Оленівки на ЗСУ.
 
І є ще один момент... Після перегляду новин, у мене в голові народився план помсти. Ні, це не швидка смерть. Це було б занадто гуманно для них. Я в уяві спланувала певні конкретні  дії, які призвели б до довічного та щосекундного страждання мерзотників. При повному усвідомленні та неможливості нічого змінити.
 
У мене дуже гарна фантазія і я доволі добра людина, якшо не дошкуляти. Проте, коли я планувала в уяві помсту, я відчувала холоднокровний спокій та  задоволення. Зловивши себе на цих переживаннях, пригадала рашистську с-ку, яка із задоволенням смакувала подробиці тортур для наших дітей...
 
То виходить, що я спустилася на  рівень мерзотників. Зло , яке сіє зло у наші душі.
Розбешення злом - ось у чому огидні наслідки..
Ось чого вони прагнуть досягти такими сюжетами. Ім нестарпні наші гарні села, наш добробут, наша шляхетність, наша освіченість, наша культура, наша сміливість, наша здатність сміятися над ними.
Бо поряд з нами вони відчували власну ницість та нікчемність. Занурити нас у своє суцільне лайно - ось їхня головна мета в Україні.
 
Так що дуже добре, що у мене немає шансів втілити свої плани у життя.
Проте я не проти, аби це зробили наш український Моссад. Я не буду засуджувати ці дії і вважаю тезу "Око за око, зуб за зуб" у даному випадку доречною та справедливою.
 
Є ще декілька важливих  для комбатантів моментів.
Ставлення щодо певної групи в соціумі. статусні позиції особи або групи в соціумі.
В українському соціумі наші солдати зараз найбільш авторитетна та поважна соціальна група, яка користується безумовною довірою, любов"ю та вдячністю.
Вони наша надія, наші герої, наша гордість. І орки прагнули зруйнувати це зрозумілим для них способом. Адже у  кримінальних кругах (а орки - носії саме цієї субкультури) сексуальна наруга симоволічно спускає постраждалого на самий нижчий рівень соціальної ієрархії.
Акти гвалтування  в цьому сенсі є актом демонстрації беззастережної влади гвалтівника над пострждалим. Публічна кастрація - на порядок більша наруга. Занадто боляче, подальшої деталізацій не буде.
 
Цей сюжет орками не даремно розтиражований. Страх кастрації є одним з найбільших чоловічих страхів. Краще смерть, ніж таке - правда для багатьох чоловіків.
Тепер навіть при безвихідних ситуаціях хтось з наших солдатів прийме рішення, що краще померти у бою, аніж здаватися. І це підвищить  бойові втрати українського війська.
 
З іншої сторони, російські солдати будуть більш запекло воювати, бо розуміють - на фронті гуманісти сереж українців зникають. Далеко не всі обмежаться лише плануванням помсти. Певна частина наших комбатантів втілить у життя заплановане після побаченого. І значна частина суспільства (і я мабуть також) дасть на ці акти помсти мовчазну згоду.
 
Тобто межа між ними та нами розмивається та перестає бути межою. Ось у чому жах ситуації.
Я не хочу бути такою, як орківстка самиця.. проте поступово стаю схожою на нею...
Єдиним виходом з цієї ситуації я бачу сворення спеціальних підрозділів, що опікуються відловом та покаранням цих покидьків.
 
Штати мають Гуантанамо, євреї мають відповідні підрозділм Мосаду. Українці мають право на справделиве покарання мерзотників... і правозахисні та оонівські стурбованості  мене не гребуть. Нехай собі їх засунуть по самісінькі гланди.
 
Очікувані поведінкові моделі та сценарії поведінки.
На мій погляд, глобальною метою цієї ІПСО є змішення або суттєвий підрив авторитету і без того не дуже авторитетного гаранта, який не втік і зіпсував план зміни легітимного керівництва держави на ставлеників (що в умовах війни підвищує турбулентність та зменшує керованість державою) .
 
Є розлючені  комбатанти, є вагнеровці, яких Єрмаком та Зеленським було відпущено на волю,  є прямі наслідки цього зливу. Таку послідовність малює це ІПСО  у тому, що відбувається.
І зараз я скажу те, чого ніколи не планувала казати.
 
Військовий переворот у розпал найбільш відповідальної фвзи війни не на часі.
Зеленський слабкий президент (який вірогідно замазаний множинними фсб-ними компроматами). Проте він єдиний президент і іншого легитимного президента у нас немає. Це не мій вибір, він мені був огидний. Проте іншого зараз не дано. На жаль.
Атака Штатів на Єрмака  використана рашею як привід атаки на одну з головних фігуру-символів української державності  і при досягненні ІПСО мети може привести до руйнації державності.
 
Точки вкиду інформації: Білінгкет. Наче неупереджене об"єднання. Наче. Пробачте, я не вірю у хороших рускіх журналістів. Не вірю Овсянніковій, не вірю Невзорову, Латиніній та іже з ними. Для мене це все фсб-ні опариші. Посилання на Білінгкет- у першому коментарі. Занадто ідеально обраний час для зливу, щоб це було випадковим.
 
ПС. Зазначу. що кожен, хто проінформований або передивився ці сюжети також є постраждалими і є об"єктом впливу ІПСО.
БУДЬМО УВАЖНІ!
ПИЛЬНУЄМО ЗА ВЛАСНИМИ РЕАКЦІЯМИ

 
© Chuda Yuda [31.07.2022] | Переглядів: 738

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.0/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook