пароль
пам’ятати
[uk] ru

"Ісус виганяє з нас бісів"


Жахливо спостерігати те як рептилоїди створюють новий проект світової війни та нового "гітлера, котрий спасе та дасть владу та гроші". Багато хто думав що це вже не можливо в наш час - але: немає меж глупості та сновидінням яхвівським мавпам, що мріють про "Америку, котра дасть нам території та ресурси". Очевидно: все це гіпноз та самовірство - але: сила медіа, котрі і створило ЦРУ і є в цьому: людей можна переконати в будь-чому, навіть у самогубстві якщо "ісуси котрі беруть нас в царство небесне накажуть іти".
 
Далі: також варто сказати про так звану "євроінтеграцію", нас заганяють в цей комуністичний союз де давно уже все під контролем бандитів Ротшильдів аби дати морфію та опіуму для самих німців і поляків: їм говорять що вони стануть власниками українських дурнів, котрих можна буде перетворити та рабів та будівельників що стануть виконувати найбруднішу роботу за копійки, а тим часом "ви станете власниками Лондона". І люди в це вірять - всі говорять що так: "ці ісуси прощають нам гріхи просто так та стануть вести нас до раю на Землі". Всі ці "сновидіння" та ілюзії стали лишень черговим етапом у проведенні експериментів рептилоїдів на людях аби почати викрадати ефір та нано-технології із Землі, котра тотально знаходиться на полі із людей та в матриці - і йде туди більше та більше, втрачаючи таланти та мозок.
 
Також: наш "фюрер, котрий стає світовим лідером задля спасіння планети" - знову говорить завчені фрази аби дати цього наркотика сну для людей щоби вони далі думали що "ісус нас спас": в цей же час починається масштабний проект світової війни і нам скажуть: "ось будь-ласка, вбивайте одне одного - а ми станемо вас відкупляти від карми". Все це стане черговим етапом пертворення біомавп - в біо-роботів котрі самі себе вб"ють - а "ісуси" скажуть що так і треба бо це план вашого спасіння".
 
Людям сниться великий проект нової республіки, безплатної їжі для героїв, влади над всесвітом котру ми захопили - а тим часом все це веселі анекдоти для Ротшильдів, котрі реально мають владу над цим стадом, керуючи світом так аби приносити максимальні бариші своїм господарям із Капекса та вести перемовини про початки воєн та революцій в моменти коли ці мавпи самі захочуть себе знищити, мовляв: "треба почати вбивати цих ворогів котрі стали для нас кісткою в горлі".
© МихайлоАнтонишин [03.07.2022] | Переглядів: 383

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.9/15

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook