пароль
пам’ятати
[uk] ru

Я, ТИ, ВІН, ВОНА...


Я, ТИ, ВІН, ВОНА...
Є події і обставини, які примушують робити вибір і гостро - як лезо - виникають перед душею, ранять і захоплюють, таврують її.
 

 
Наприкінці виборчої кампанії мене чутливо зачепили дві рекламні акції наших шановних національних лідерів, - молитва Юлії Володимирівни та заяви Янучари в ефірі каналу "Інтер".
 
Своєю розмовою з потойбічним прем'єрка натхненно закінчила свій марафон, як фугу Баха, урочистою і прозорою мелодією. Цей жест перетворив таку прозаїчну річ, як політична кампанія, на шедевральний режисерський твір.
 

 
Юлія Володимирівна показала нам неперевершені здібності жіночої душі і природи влаштовувати, організовувати життя, додавати нудним фізико-хімичним реаліям нашого курного буття естетичні діаманти, красу, несподіванку і ніжність поруч з урочистістю і досконалістю.
 
Янучара потряс своєю розмовою з поцейбічними істотами, з людьми, з людьми грішними більше за всіх інших, - з політиками, та ще більш грішними від того, що вони - українські. Його меседж був ясним. В Янучари, - вельми ймовірно, нового "безумного нашого султана", - немає і найменшого наміру шукати ворогів серед політиків - він хоче утягнути їх не у боротьбу один проти одного, а у війну проти головних соціальних пороків України - проти бідності, беззаконня, неефективності.
 
Він, до речі, не менш сильний шоу-мен, ніж Біла Леді, а може і більш, але по-своєму:
 

 
Тільки на відміну від неї він мислить не комбінаціями, як Юлія Володмирівна, а позиціями, класами подій, групами, категоріями. Він - справжне чоловіче джерело.
 
Вони, на мою думку, однаково потрібні Україні і один одному - як ініціатива і баланс інтересів, як небо і земля. Він - як позиційний гравець, який довів, що вміє тримати удари, гнучко оцінювати ситуацію, адаптувати нові форми політичної поведінки, і застосовувати їх на практиці. Вона - як геній комбінаційної гри, організатор, майстер ситуацій.
 
Третя річ, яка вразила мене - грузин з бомбою. Він є втіленням загрози з минулого, яке може вибухнути у будь-яку мить. Здається, що друзі, до яких Віктор Андрійович такий прихильний, не хочуть, щоб країна отримала нове керівництво. Треба, друзі, треба, треба...
 
Поднявший меч на наш союз
достоин будет худшей кары.
И я за жизнь его тогда
не дам и самой ломаной гитары.
Как вожделенно жаждет век
нащупать брешь у нас в цепочке...
Возьмемся за руки, друзья,
возьмемся за руки, друзья,  
чтоб не пропасть поодиночке.
 
Furfur [06.02.2010] | Переглядів: 1930

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.5/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати