для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дивні глави Книги Буття


Дивні глави Книги Буття
Путін - всі стали бачити нахабне обличчя російської деспотії. Це не культура - і не цивілізація: це війна та рабство. Всі думали що росіяни це повстанці проти тиранічної Америки, котра грабує світ. Тепер - всі побачили правду:це американці створили Землю, - а росіяни хочуть її спалити.
 
Україна. Тут гартується сталь. Це - спроба побачити нездоганне. Це - спроба відкрити нові двері нового світу для людини. Україна це держава свободи та нова Америка. Репресії уже пройдуть - всі стали бачити що ціль сталіністів брехати аби прийти до влади та вбивати. Світ змінився. Зараз це - обломок нової цивілізації котра бореться із рабством та пітьмою. Це нова ситуація коли можна багато отримати...
 
Новий світ. Всі змінилися. Це вітер перемін. Це нові люди котрі відчули приплив свободи та мужність аби її вибороти. Україна стає ідентичною цивілізацію котра має усе аби реалізуватися та постати. Це світ нових людей що можуть стати героями та обернути світову історію аби творити нову Україну. Все це - реалії. Українці обрали свободу та вистояли проти путінської навали. Це перемога. Це права людини. Це нова земля багаства та щастя.
 
Всі думали що росіяни це визволителі - та впали маски: росіяни це окупанти та грабіжники, вбивці та аферисти. Новий світ бачить нову Землю. Це цивілізація нової ери коли можливо все та коли людина стає героєм та меценатом. Все це - нова історія та глава нової книги Буття. Світ стає просвітленим та мирним. І не буде уже воєн. Люди їх перемогли. Люди стали месіями котрі мають майбутнє.
© МихайлоАнтонишин [02.05.2022] | Переглядів: 422

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.6/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook