для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Народження Богині


Народження Богині
Жінка. Вона - прекрасна. Вона сильна та вільна. Нам треба негайно почати боротися за права жінок. Ця краса має бути врятована. Все це - теорії та сигнали. Нам треба допомагати малим сім. Все це життя коли перемагає та виживає тільки той хто створює геніальність та свободу.
 
Феменістичний рух. Я - його повністю підтримую та живлю. Ми стали людьми котрі хочуть звільнення краси та благородства. Все це нове Євангеліє. Все це - можливість стати спасителем та реально живити світ. Це точка коли ти можеш почати нове життя. Це - відкривається немов би двері. Все це нові пригоди та нові відчуття коли ти птах що знає тайни світу. Це перемога. Це життя із любов"ю та свободою...
 
Я пишу ці рядки - аби ви знали. Ми з вами. Ми вас бережемо. Ви вас цінуємо та знаємо кожного. Ми працюємо аби дати вам щастя та достаток. І ви повинні також творити та любити. Це наш обов"язок перед світом та дітьми: любити, приносити радість та усмішку. Люди - немов би шукають загадки та таємниць. Все - у вас усередині. Ви Боги. Ви творці. Ви забули ким ви були.Нове життя стврює нові правила планетарного буття. Це - спосіб зберегти свою унікальну ідентичність.
 
Знову. Тече час та історія. Ми пливемо по воді того хто розтворився в океані. Ми знову разом. Ми знову стали силою непереможною. Ми - відчуваємо щастя аби дарувати свою красу кожній живіій істоті всесвіту. Все це рани та серці та в душі. Та вони - будуть сцілені та окроплені святою водою. Новизна часу. Смерть тіла. Наповнення духом любові світла та добра. Наступає нова ера коли кожен зможе показати новий потік геніальності заради спасіння ідентичності та свободи. Нове вираження свободи та любові - це вільна жінка котра є частиною цілого і котра має право бути собою та стати богинею.
© МихайлоАнтонишин [12.04.2022] | Переглядів: 426

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.8/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook