пароль
пам’ятати
[uk] ru

ВО"СВОБОДА".. МИ Є І МИ НІКУДИ НЕ ДІЛИСЬ...


ВО
Не зважаючи ні на що, я вирішив позлити порошавочну кантору і згадав за один із своїх дописів..                                                                                                                                          
                                                                                                                                                        
Нам зараз дійсно непросто. Витримують не всі. Важко не просто триматися на плаву, а ще й висувати претензії на владу. Але ми це робимо, бо кожна політична сила розраховує на владу. Так, нам знову нагадуватимуть за 2%, а ми просто спитаємо в нагадувачів, за кого вони голосували і куди дівся їх вибір...                                                                                                      
Поруч з нами є щось незбагненне. Хочте називайте це кармою чи ще чимось.. Проти нас виступали ПР і КПУ. Де вони? КПУ влаштовує підпільні "пасідєлкі", а ПР хутенько перемалювавшись в ОПЗЖ, має доволі блідий вигляд. Порівняно з тим що регіонали мали до 2014, це дуже блідно... Радник Януковича Пол Манафорт сів у в'язницю. В Україні він відомий тим, що зокрема радив регіоналам. як краще нас оббрехати..Потім з нами паскудно і підло повелися наші вчорашні союзники по антикомуністично-регіональній коаліції.. Спочатку Яценюк з Аваковим замовили пасквільну кампанію проти нас через місцеві ЗМІ в кожній області, паралельно з цим просуваючи перероблений "Фронт", той що без змін і антинародний, але ще більше доклалися Порошенко з Кличком. Ніхто не пам'ятає пасквіль у "Кієвскам Тєлєграфє" для прикладу?.. Або як з допомогою дурнуватого матроса, який не знав уставу караульної служби провокативно шельмували Ігора Тенюха?... Це робилось на фоні неймовірного передвиборчого піарища Петра Порошенка, який теж нам немало попсував крові.. Де зараз Яценюк з "Народним Фронтом (Змін)"? Де зараз Аваков?.. Після того, як їх відсторонили від влади, вони втратили будь-який вплив на українську політику, а це значить, що в українських реаліях вони ніхто. Ці політичні трупи ще намагається ну хоч якось оживити Шустер на своїй програмі, але навіть натяку на успіх це не дасть. Коли вони стануть біологічними трупами, це питання часу, недовгого часу.. Окремий борг Аваков нам ще виплатить.. Ми йому і Порошенку не забудемо 31 серпня 2015 року..                                                    
Де зараз Ігор Валерійович Коломойський? В нього теж неприємності. Проти нього порушено кримінальну справу в США, проти нього відкриті судові позови в США, В.-Британії, Ізраїлі і РФ. Його позбавили мальтійського громадянства і він боїться виїхати за межі України, інакше потрапить під американське правосуддя. А він теж проти нас робив пакості...
Де тепер Анатолій Гриценко? Його не чутно і не видно, але ж він і зашкварився зв'язком з роційською церквою.. Теж нам пакостив.                                                                                          
Де тепер Олег Ляшко з його суперадикальною партією? Ні Ляшка, ні партії.. Він нам теж паскудив. Його депутати забили насмерть нашого побратима, Олександра Супруненка.                
А де Гордон зі Смєшком? Малюються у Шустера.. Успіхів їм, там вони може щось нове вигадають на заміну пірамідкам Юшинсе.. Смєшку буде чому повчитися у Гордона, ну хоча б створення мережі "цілителів"...                                                        
Як там Серюня з Мусєю? Лещенко з Найємом почуваються дуже непогано в "Укрзалізниці".. Але колись і їм обломиться... Бо ті що покидають когось заради вигоди, самі ризикують опинитися покинутими без вигоди. А вони на нас пасквілів теж понаписували. Лещенку ще при нагоді пригадають і квартиру, придбану на гроші Григоришина, які він взяв у російському "Сбєрбанку", і ідею малювання пісюна на стіні, як мурал..            
А де Наливайченко зі своїм "зброєносцем" Костанчуком? Останній теж нас обливав брудом. Якщо хто призабув, то проект Наливайченка називається "Справедливість".                      
Проти нас працювали проекти "Саакашвілі" і "Ташбаєв".. Саакашвілі сам себе знівелював, тому і сам став проектом в чужих руках, не розуміючи цього. Зараз він у в'язниці. Де Ташбаєв, - невідомо..                                                                    
Анатолій Шарій, той що дуже продвинутий тіпа блогєр, теж "в нулях"... Його канал в YouTube, який мав аж понад мільйон підписників(а чи був це мільйон), в який було вкладено купу бабла, було взято і закрито.. А він теж нас паскудив, причому з подачі Авакова...
Петро Олексійович Порошенко у мене на десерт. Ну тому що дуже шоколадний. У нього неприємності, і незаслужено маленькі.. Він сам себе загнав у пастку своєю брехнею і своєю пихатістю.. А ще жадібністю. Він співзасновник ПР, він один із ініціаторів розвалу "помаранчевої коаліції", він основний провокатор під час Революції Гідності і очільник контрреволюції негідників. Він співавтор капітулянтських Мінських домовленостей і співавтор голосування "16 вересня", яке вилилось у провокацію "31 серпня".. Петре Олексійовичу, ви нам здорово завинили...                                                            
Щодо Зеленського.. Переживемо і його.. Тому "нешановні доброзичливці", перш чим писати проти нас всяку гидоту, добре подумайте. Бо сьогодні ваші "годувальники" щедро вас преміюють, а завтра вони будуть в бігах, але ж вам тікати нікуди..                                                                                                
Ну а всіх своїх однодумців я вітаю з прийдешніми святами, і крім стандартних побажань здоровя і удачі, я бажаю нам усім побачити в Новому Році побачити хай не новорічну, хай не ялинку, а якесь інше дерево з дуже цікавими прикрасами, що висітимуть на цьому дереві і не одному дереві..                        
© Anatolij Palyvod [01.02.2022] | Переглядів: 2191

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.9/62

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook