пароль
пам’ятати
[uk] ru

МОЖЛИВІСТЬ ДЕЖАВЮ...


 МОЖЛИВІСТЬ ДЕЖАВЮ...
От уявіть собі таку ситуацію. Зустрічають Петра Олексійовича Порошенка його прихильники біля аеропорту, потім надають йому підтримку біля суду.. І триває мітинг. І кількість невдоволених не зменшується і обурення збільшується... І якісь типи в камуфляжі сновигають навколо суду. І триває перепалка з поліцією, бо ті не дають ні палатки поставити, ні багаття розпалити... Розправа з опозицією і ущемлення свободи слова, а ще нещадне знищення здобутків Революції Гідності. От так от..  
А ще натовп все більше незадоволений тим що відбувається. Перепалки з поліцією поступово перетворються в сутички. Поступово молодики запалюють файєри і кидають петарди під ноги поліціянтам. І раптом хтось невідомий в камуфляжі і балаклаві кидає в сторону поліцейських кордонів якийсь пакет. який димить і вибухає. Лунає вибух, чути крики. З'ясовується, що хтось із поліціянтів вбитий, а хтось поранений. Ось така от "мирна" акація. Вбитих і поранених забирають карети "швидкої". Поліція розганяє натовп. Через годину міністр внутрішніх справ Монастирський робить екстренну заяву, де Порошенка і його ПЄС звинувачує в замовленні теракту під стінами суду. Ківа ні на кого не буде "аб'являть ахоту", в разі чого "ахота" буде вестися за ним. "Ахоту" може оголосити Бужанський, наприклад. Порошенко не те що не спить в суді, він зразу поспішає заявити про провокації. інсинуації і маніпуляції. Після напружених консультацій все-таки вирішено взяти Порошенка під посилений домашній арешт з браслетом і заставу в 10000000000грн. На телеканалах "П'ятий канал" і "Прямий" проводяться перевірки і їх мовлення призупинено... На підприємствах Порошенка і його партнерів тривають перевірки. Цими перевірками паралізовано діяльність цих підприємств. Само собою купа рахунків заарештовано. Декого з оточення Порошенка заарештовують по-справжньому. Переважно це бізнес-партнери, а також публічні особи, які зв'язані з командами "тітушок", але й "тітушок" теж заарештовують..                                                                                  
Ну і? Ну так, спочатку ця публіка дуже дико верещить в соцмережах, але коли порошавочним тролеботам припиняють видавати зарплатню, потім фабрику тролів зачиняють, від слова взагалі, то шум підозріло стихає. Найжахливіше для Петра Олексійовича те, що більша частина його оточення поспішає від нього відмовитись, простіше кажучи, зраджує. При цьому видає якщо не всі, то чимало таємниць "політичної кухні" Петра Олексійовича.. Паралельно з цим розпочинаються нові розслідування і з'являються через нові "незалежні ЗМІ" нові записи телефонних розмов Петра Олексійовича з доволі одіозними особами. На фоні них, "жму руку, абнімаю" виглядає невинним підлітковим фліртом. Професійно вишколені оператори "випадково" фіксують прояви істерії Порошенка, де той на "абщєпантнам" згадує когось "незлим, тихим словом" і на записах він теж спілкується на "абщєпанятнам". Ну тому що "армія-мова-віра". І немає ані сліду від його пафосу і патетики.. В тому "абщєпанятнам" потоці підсвідомості і виявляється весь справжній не Порошенко, але Пьотр Парашєнка, агресивний, хамовитий жлобище, який не терпить заперечень і якому якщо не всі, то більшість обов'язково чимось зобов'язана, який "сколька сдєлал", "на брюхє ползал", а хтось таки обов'язково виявится "тварью нєблагадарнай". Аваков буде собі мовчати в Італії, доти доки Порошенко не згадає і за нього.. Аваков буде робити все більш дурнуваті відосіки в Ютубі, ухиляючись від будь-якої відповіді. Хай не сьогодні, але я дуже надіюсь що так буде. І я згоден з Ярошем, Порошенка дійсно треба берегти
© Anatolij Palyvod [25.01.2022] | Переглядів: 2159

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.0/73

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook