для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Гроші які "не пахнуть".


Гроші які
     Нещодавно побував в, пардон, біля ( бо не пускають ) терміналу D, міжнародного аеропорту Бориспіль. Ворота країни. Лице господаря...
     Після  подорожі, а було ДУУУУЖЕ жарко і ми пили водичку, хотілось після прибуття негайно відвідати місця, куди і королі ходять без охорони. Але - зась! В аеропорт заходити НІЗЗЯЯЯЯ! Розумію, боротьба з Ковідом, то святе. Хоча якось дивно виглядає скупчення зустрічаючих біля виходів (без безпечних дистанцій та масок), підкоряюсь і не рвусь до бажаних приміщень. Тихенько питаю охорону - КУДИ? І мені вказують напрямок руху до біотуалетів. Підхожу. ШОК! Амбре збиває з ніг ще за шість метрів. Двері не закриваються в принципі. (А що тут красти?). Все не залито мочею, а саме ЗАСЦЯНО! Про якісь хімікати для нейтралізації хоча б запаху тут в принципі не йдеться. Температура в кабінці ( бо встановлено кабінки на сонці ) нагадує сауну, а кількість мух - мабуть перевищує кількість бджол у вулику. Притримати двері рукою можна, бо якась добра душа прикрутила шматочок гнутого дроту, але дуже гидко, бо липне до рук.
    Велком до Юкрейни!!!
    І в мене питання до керівництва аеропорту... А в принципі немає питань.Немає сенсу про щось запитувати у ПОВНІСТЮ БЕЗСОРОМНИХ .
   Заради об"єктивності. Послуга ПОВНІСТЮ  БЕЗКОШТОВНА.
© Вадим Мироненко [22.08.2021] | Переглядів: 1155

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.6/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook