для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЗА НАС - ЖІНОК ШАЛЕНОЇ КРАСИ


ЗА НАС  - ЖІНОК ШАЛЕНОЇ КРАСИ
   Маючи професійну звичку у конфліктних ситуаціях споглядати на тему з різних точок зору, протягом двадцяти днів вичитувала майже всі ІМНО та комменти в усіх розділах ДД. Мені особисто було важливо дати відповідь на питання: може не все знаю?
І ось до якого висновку дійшла…
   На уявних терезах набралося однакової міри «крадій - вАрофка», «зек - кпзешніца», «лжец - брехуха», «страусової шкіри штіблєти – Louis Vuitton». Шальки – у рівновазі, тому ці теми знімаємо. Що залишилося?
З одного боку – тупе недолуге хамло, з другого – ЖІНКА! Бо єдине до чого безупину сікалася братія нещодавно забанених та самозабанених імпотентів – це атрибути жіночності.
  Трохи екскурсу у мовознавство. Те, що мова формується у духовному середовищі – відомий усьому світу факт. Для кращого розуміння (ніякої русофобії) візьмемо два абсолютно різних за звучанням однакових за змістом слова – ДРУЖИНА та ЖЕНА. Росіяни мають «рождающую, на которой женятся». Українці – БЕРУТЬ ШЛЮБ З НЕЮ – берегинею, товаришем, дружиною.
  У період козацтва чоловіки більшою мірою переймалися світовими проблемами, воювали за державу. І були спокійні та впевнені. Чому? Бо жінка, полишена на батьківщині, утримувала родину, плекала дітей, передаючи нащадкам мову і пісні, берегла звичаї, Віру і Дух України. З глибини віків у своїх долонях саме ЖІНКА винесла  країну нам.
  Вісімнадцять років при владі, поки що незалежної, України перебували чоловіки і кращих часів ми не дождали…
  Може дамо їй шанс?      ЖІНЦІ!
Україна житиме!!!
 

Нянечка [04.02.2010] | Переглядів: 5191
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/71

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook