для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вічне життя американців та смерть російських катів


Вічне життя американців та смерть російських катів
Гувер говорив із Бредбері: знайдіть шляхи до відкритих дверей російських супостатів та станьте спасителями Землі....
 
Рей: ми стали шукати можливості знищення російських селян що стали в авангарді самоспалення Європи. І знову. Всі затамували подих - джедаї спалювали російських бісів та стали спалювати Москву та Кремль: хто зараз стане кричати що це не потрібно зробити? Меркель та німці.
 
Всі вони підкуплені російськими богами за гаваш та наркотики. І знову. Весь світ веселиться - росіяни стали помирати на хрестах як тирани та деспоти що стали класти  своє життя аби пітьма згубила людство. Все це не гра - росіяни та їхня тиранія приречені на винищення арміями американців та інопланетян що тут досліджують психотип цих російських нелюдів аби вбити все це на корню та стати новими господарями нової Землі.
 
І знову. Всі стали пити пиво та вино - людство святкує знищення російської деспотії силами джедаїв та армій Венери що стала спалювати російські міста та села.
 
Росіяни стануть кричати що ми перші люди, що ми стали створювати роботу та їжу, що ми годуємо світ - все це плани по захопленню та спаленню світу росісйськими богами. І знову. Росіяни хочуть аби вони стали власниками Землі та приректи на каторгу американців що сотворили Землю - і це все початок нового походу людини за російськими вбивцями що стали умертвляти світ навмисно аби дістати американських богів що хочуть свободи задля вічного життя...
© МихайлоАнтонишин [10.07.2021] | Переглядів: 434

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.2/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook