для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Білам


Білам
Хто такий цей Білам мало хто знає, а що стосується українського політикуму – не знає ніхто, бо якби знали, то не прийшов би до влади Головний Клоун України. Адже фактично Білам це засновник сучасної політ технології, за допомогою якої російські спец служби скинули ненависного їм Петра Порошенка. Я далекий від ідеалізації пана Порошенка, мене дратують панегірики на адресу п’ятого Президента, проте ясно, що він таки був справжнім Президентом і протидіяв кацапам хоча і не в найліпший спосіб. Не найліпшим не найефективнішим за великим рахунком, проте найліпшим і найефективнішим з нинішніх наших лідерів. Він не зливав Крим, як це робила Тимошенко і не «косив» від воєнкоматів. Отже кацапи чітко розуміли, що в Україні після більш ніж 300 літнього винищення її еліти кацапськими імперіалістами не може бути, а головне – не існує політика, який міг би організувати спротив російській агресії хоча б близький до того на який спромігся Порошенко. На жаль степінь постколоніальної деградації українського суспільства настільки потужна, що тільки незначна частина справжньої культурної еліти активно підтримала його на президентських виборах, а політична псевдоеліта дружньо і злагоджено обгавкувала Порошенка на різноманітних ток шоу трошки подекуди вкладаючи в свої спічі маячню про реформи, інновації й духовні традиції. Їхні слововиверження звісно нікого не зацікавили, але стали чудовим фоном для російської політ технологічної операції, яка і призвела врешті решт до поразки України, до ситуації, що ідентична тій, яку гетьман Мазепа охарактеризував словами «самі себе завоювали».
Ось тому варто зупинитись на постаті Білама, а ще тому, що зараз українські патріоти хочуть об’єднати зусилля «всіх демократичних прогресивних сил» для боротьби з зеленою загрозою.
Отже Білам це персонаж П’ятикнижжя Мойсеєва. Само П’ятикнижжя в православній, а правильніше ортодоксальній, традиції називається Вєтхім Завітом, а ім’я Білам в результаті неграмотного православного перекладу стало Валаамом. Якість  православного перекладу відповідає якості православної економіки, яку зараз оспівують постмарксистські придурки – адепти «середнього класу». Трошки відволікусь – цей славний «середній клас» дружньо аплодував творчості пенісрояля, а тепер протестує проти «поганих бояр». Ну вертаюсь до Білама. Він був пророком, його спілкування з Вищими Силами було ефективним. Вміння переконувати ці сили, а переконував він їх виключно до покарання того чи іншого діяча, а частіше того чи іншого народу, базувалось на залізній логіці. Він нічого не вигадував, нічого не брехав характеризуючи об’єкти своєї критики і тому його звернення до вищих сил були дуже ефективними. І тільки Всевишній не піддався на його риторику… Я не стану переказувати всі перипетії біблійної історії, важлива характеристика Тори (а Вєтхій Завіт це і є Тора) Білама – в нього було «Зле Око». Тлумачення мудреців Тори цієї характеристики і є змістом політ технології. Ось воно – у кожної людини є купа недоліків, такою створив людину Господь. Технологія «Злого Ока» базувалась на здібності Білама абсолютизувати ці недоліки, подати постать людини, як втілення виключно негативних її рис, а відтак прив’язати до них всі негативні події, які відбуваються або можуть відбутися. Зараз така технологія Білама запроваджується цілими колективами політ технологів, що поробиш масштаб людини зменшується, його геніальних здібностей «чесного маніпулятора» нинішнім пройдисвітам бракує, тож доводиться їм застосовувати суміш брехні, нейролінгвістичного програмування, чорного піару. До того ж їм набагато легше – їхні адресати не Вищі Сили, а дурнуваті сучасні споживачі репу, кацапських серіалів, квартальних піаністів тощо.
Таким чином колективному кацапському Біламу вдалося організувавши масові дзвінки «російських друзів» до «братніх малоросів» з агітацією за «симпатичного нєзамазаного шоумена», за допомогою українських зливних бачків і українських політиканів демонізувати Президента Порошенка, ну а медіа імперія одного з українських олігархів, який опікувався і продовжує опікуватись зараз «чесним телевізійним президентом» спростила кацапам досягнення перемоги. Ця медіа помийка стала мейнстрімом культурного розвитку «середнього класу» і продуцентом кухонної політичної філософії, яку пенісрояль і його команда тепер постійно втілюють в життя як внутрі країни, так і на дипломатичному фронті.
А тепер щодо об’єднання «здорових сил», їх ще називають демократичними, патріотичними тощо. Не варто тішитися ілюзіями. Виборчий розклад 2019 набагато складніший ніж 73%.
По перше це 32% першого туру – абсолютні бовдури – «середній клас», спадщина російського рабства, глядачі російських серіалів, споживачі плоского гумору, слухачі репу. Вони спокійно автоматично підтримають будь-яку владу, як зе так і антизе, вони самі вигадають причини тих чи інших своїх дій, бо являють собою пасивний об’єкт будь-яких маніпуляцій, навіть не якісних. Це саме для них придурки кварталу начеплювали на свої пики таблички «Порошенко», «Тимошенко», «Ляшко» і вставляли в свої роти ідіотичні тексти кацапського лягавого, тобто на бидлячій мові – входили в образ. Це саме вони вірили у братовбивство тощо. То навіщо об’єднуватись з цим невибагливим біосуспільством, для них достатньо застосувати психотерапію – пояснивши терпляче, що їх підступно і дуже хитро ввели в оману, клоун виявився підпільником олігархів, обігравати етнічну приналежність і олігарха і клоуна не варто, така напруга суспільству не потрібна.
По друге 73% другого туру це зовсім не 73% суміші ідіотів і колаборантів, 38%, котрі не прийшли голосувати і 46% вищезгаданої суміші. Проте суміші менше 46, бо процентів 5 – 6 з них «противсіхи», які вважали, що зіпсовані бюлетені надійніші за бойкот виборчих дільниць. Тут вони прорахувались славні українські соціологи за кремлівськи гроші дали чіткий дороговказ виборчим комісіям і вони ці 5 – 6 % «правильно» повкидали куди треба і результати виборчих комісій збіглись з результатами екситполів. Ну а приблизно 7% з цих 46-ти – розчаровані невдачею свого кумиру в І турі колаборанти.
Ну з 32%-ми І туру читайте вище, з 7%-ною спільнотою розбиратися в майбутньому, а от з «противсіхами» справа складніша. Їх – «противсіхів» набирається процентів 40, справа в тому, що це більша частина 38%-тів, які не прийшли на вибори, частина не прийшла через поважні причини, і 5 – 6 %-ті, які спаплюжили бюлетені. «Противсіхами» стали ті фанати українських псевдопартій, лідери котрих в І турі з завзяттям критикували Порошенка, а в ІІ – пасивно спостерігали за руйнацією України, фактично закликаючи своїх прихильників бойкотувати вибори і привести до влади команду підтримки пенісроялю. Кістяк же «противсіхів» складають зрілі, перезрілі та підстаркуваті підлітки, що прискіпливо ставляться до моральних чеснот кандидатів в Президенти, очікують появи чи то янгола, чи то прекрасного принца, чи то…ну може комплекси якісь. Я не психотерапевт і ніколи не збагну мутну логіку цих мудаків, але точно знаю, що критикувати і протистояти клоунській команді вони будуть, а от об’єднуватись з цими людьми не варто. Крім того при всій їхній опозиційності і фронді вони як були так і залишуться пасивним чинником українського політичного життя. Отже це справа політ технологів реального політичного проєкту, як використовувати цей пасивний чинник, враховуючи те як легко він піддався маніпуляціям російського проєкту «Білам». Фанатів політиканських угрупувань, що звуться партіями, мало, вони міняють своїх кумирів часто і досить легко, тож примкнуть або примажуться до реального політичного проєкту, а волання на кшталт «земля – це мати, а мати не можна продавати» практично не працює.
Ну і на останок про Білама. По волі Господа він провалився крізь землю. Впевнений, що щось подібне трапиться і з нинішнім колективним Біламом.
P. S.1 Нагадаю, а хто не в курсі даю інформацію, що слово кацап, яким український народ називає народ російський – це лінґвістична конструкція з проковтуванням приголосної для легшої вимови з двох слів кат і цап. Отже ті, хто називають український і російський народи братніми або невігласи, або лицеміри. Я навіть не веду тут мову про побудову черепу, групу крові тощо.
P. S.2 Я вивчаю Святе Письмо за допомогою кращих знавців Тори в ЮТЮБІ, тому зверну вашу увагу ще на один, на перший погляд парадоксальний нюанс. Зеленський має великий шанс переграти Путіна, Меркель, Макрона, Байдена тощо і це не зважаючи на всі зусилля російських дегенератів привести його до влади. Якщо це станеться, обіцяю написати які постулати юдаїзму дозволяють мені робити такий прогноз.
 
Слава Нації!
Смерть ворогам!
Володимир Пселдонімов
© В. Пселдонімов [08.07.2021] | Переглядів: 4028

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.0/18

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook