для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Помста за Ющенка!


Помста за Ющенка!
Шановні прихильники Ющенка!
Саме ті хто є його СПРАВЖНІМИ ВІРНИМИ прихильниками, як кажуть - електоральне ядро - найвідданіші й найнезрадливіші його соратники!
Ті хто підтримує Ющенка не перший рік і не відцурався від нього зараз!
 

До таких я відношу і себе і закликаю всіх нас до помсти!
Так саме до помсти, а не до боротьби чи очікування повернення Ющенка.
Так він повернеться і все буде гаразд.
Але я зараз про інше:
 

Нарешті Ющенко безповоротно і остаточно порвав із своїм запеклим ворогом - Юлією Тимошенко.
Правду кажуть - з такими друзями як Юля ворогів не треба.
 

Ой і попила ж Юля крові з Ющенка...
 
В 2001 році Тимошенко шантажувала його, звинувачуючи в підтримці "тирана" Кучми, прагнучи втягти Ющенка у безглуздя "Україна без Кучми!".
 
В 2004 році Тимошенко "підтримала" Ющенка, бачучи перед собою лише одне - крісло Прем"єра.
 
В ту ж Помаранчеву Революцію Тимошенко своїм улюбленим прийомом: "Всі тут баби, одна я мужик!" провокує Ющенка на безглузді речі по захопленню будівель і лазанню через вікно в кабінет Кучми. Записавши, звісно, на Ющенка ту кров, яка б неодмінно пролилася б у такому випадку. Ющенко розумно стримав ці її пориви.
 
На початку 2005 року забувши за національні інтереси, за те, що буде корисніше Україні, Тимошенко вигризає собі прем"єрство.
 
У вересні 2005 року Тимошенко відверто зраджує Ющенка, підло, боягузливо б"ючи в спину. Зводить наклеп на його соратників. Розвалює команду. І хай - я б це їй ще пробачила, але тим самим вона дискредитує, принижує всю Помаранчеву Революцію, Ющенка і всі ті цінності, за які ми боролися!
 
Тимошенко голосує з Януковичем за Закон про Кабмін, який максимально обмежує і без того зменшені конституційною реформою (прийнята 8.12.04, вступила в дію 1.01.06) права Президента.
 
Тимошенко протидіє Ющенку в кожному його кроці, направленому на становлення України в світі. Допускає в своїй присутності висловлювання про Ющенка "мазурик".
 
Тимошенко нівелює всі здобутки в газовій боротьбі, одним своїм розчерком пера підписує газові угоди, проти яких Ющенко категорично заперечує.
 
Тимошенко продовжує шантажувати Ющенка - або ти за мене, або ти проти демократії!
 
Тимошенко ганьбить Україну і Ющенка в Ялті на зустрічі з Путіним.
 
Тимошенко йде на змову з Януковичем, якою хоче відібрати в нас право голосувати за нашого Президента.
 
Тимошенко веде відвертну антиющенську риторику, приписує всі його заслуги собі.
 
Тимошенко шантажує Ющенка - або ти даєш емісію, або я звинувачу тебе в смерті кожної людини, яка загинула від грипу.
 
Тимошенко веде відверту зневажливу риторику по відношенню до Ющенка, намагається довести, що він тряпка, політичний труп, "поводир, який захопився слониками" (с).
 
Тимошенко навіть після першого туру, спокушаючи нас, прихильників Ющенка голосувати за неї, називає Ющенка "лжедемократом" і "лжепатріотом".
 
Тимошенко знову заводить стару пісню - Ющенко, або підтримай мене, або антидемократ!
 

Панове! Це лише неповний перелік (те що згадалося відразу) того, як Тимошенко бориться проти Ющенка. І її вина в тому, що нас лише 5.45%, Тимошенко спокусила багатьох наших виборців, і вони віддали голоса їй.
Не говорячи вже про її шкоду і навіть небезпеку для України, я звертаюся саме до Вас - кому не байдужий Ющенко і хто з ним - ми маємо помститися Тимошенко!
І зараз в нас є можливість це зробити! Ми можемо вдарити Тимошенко в найболючіше для неї місце, забрати так і не давши їй найдорожчу для неї цяцьку - ВЛАДУ! Адже не має для Тимошенко нічого жаданішого за владу.
 

 
І для цього ми зробимо дві речі:
 
1. ПРОГОЛОСУЄМО ПРОТИ ЮЛІ - хто як зможе: хто просто проти всіх, хто за Яника, хто навіть зіпсувавши бюлетень, і хай безрезультатно і подитячому написавши на ньому "Ющенко мій Президент!", але ГОЛОВНЕ ЖОДНОГО ГОЛОСУ ЮЛІ!".
 
2. Єднаймося і після виборів, і допоможімо Ющенку в нелегкій боротьбі за Україну в тому числі і проти підступних ворогів, що маскуються під друзів!
 

Roshenka [04.02.2010] | Переглядів: 2797
Мітки: #Ющенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.9/90

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook