для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

До хуя масла 2.0


До хуя масла 2.0
    Відчуває моє серце щось недобре насувається на майже двічі президента України та без малого (такого малюсінького-малюсінького) депутата Європарламенту сонцесяйного Пецу.
    Заходжу я на днях до магазину і що я бачу, любі мої! Порохате масло 82,5% знову по акції коштує без копійки 38 грн., а без акції цей бузувір править за нього ж таки аж 57 грн., до речі, найдорожче серед вітчизняних виробників. Купувати його я звісно ж не збирався, бо вже спробував той парафін з місяць назад, про що писав, натомість купив пачку італійського 82% жирності за 42 грн. ціна також акційна. Нічогеньке таке собі і пахне кисляком, і намазується добре, але з присмаком картону.biggrin Та то таке. А на додачу в тому ж таки магазині 30% знижка на всі соєві плитки!

Отакий маркетинговий хід від сивочолого Педри. Демпінгує, значить, намагаючись позбутися нікому непотрібної продукції. І це лише два роки майже другого терміну, а що ж буде через три під завершення “каденції”? Збанкрутує? Цілком можливо, адже він не звик працювати в умовах чесної конкуренції і схоже повернеться до відправної точки коли “Рошен” перебував на грані банкрутства. Від якого його врятувало лише те, що власник став презом і отримав необмежений доступ до державних грошей та пов’язаних з цим важелів впливу.
    В зв’язку з чим пропоную зобов’язати всіх членів Ордену Свідків Непорочності Педри купувати виключно продукцію “Рошен” в оговореній кількості (чи на вагу) і виплачувати їм зарплатню лише за пред’явлення відповідних чеків. Фсё.
© Incognito [25.02.2021] | Переглядів: 827
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.5/29

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook