для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Порятунок рядового...The


Порятунок рядового...The
   Щось сі стало з нашим преЗедентом, бо за два роки відосиків і постійних його відпочинків починаєш до такої реальності звикати, але останні два тижні його як підмінили і він натхненно і послідовно "мочить" пропутінську шоблу на чолі з Медведчуком, можливо набридло відпочивати, хто зна ?
   Причому санкції накладаються з такою жорсткістю, що здається молитви Петра Олексійовича, фракції ЄС і справжніх Українців були почуті й на небесах хтось зробив повний "ребут у мізках найвеличнішого", але все  ж таки є який гіркий посмак. А посмак той від думок, а чи справді Зе став таким патріотом, чи його щось інше спонукає до таких дій? І мені здається, що причина всього то занадто низький рейтинг влади і її дії по його відновленню.
   Зеленський згідно з його світоглядом з такою завзятістю скоріш нападав би на Порошенко, чим на кума пуйла, який практично дуже близький йому по духу. Але за два роки так нічого і не домігшися і добряче розбивши собі лоба він міняє тактику і то не просто так. Отримавши умовних люлєй від США, а точніше повний публічний ігнор від президента Байдена, а не публічно його та свору,  мабуть грають по дорослому денно і нощно. Але без підтримки всередині країни він навряд чи пішов би на такі кроки і хто ж йому міг пообіцяти ту підтримку?...Тадам:

   Ну а як же, великий благодійник, меценат і просто гарна людина - Рінат Леонідович Ахметов. І це цілком логічно, бо у 2014 році загравшись з мордором у геополітичні ігри він програв і хоч в тебе будуть всі козирі в рукаві і ти "великий катала", але проти тебе здоровенний дебіл із сокирою за спиною - ти програш...І хай би сам програвав, але він практично, як і мордор винен у тому в що зараз перетворились окуповані райони Донецької та Луганської області.
  Хто не в курсі, я поясню: до війни 2014 Рінат Леонідович практично повністю контролював Донецьк та область. Крім металургійних гігантів, інших заводів, Гоків та карьєрів  й елітної нерухомості(чого тільки офіс СКМ та ТРЦ "Грін Плаза" в Донецьку вартують) в нього ще була на паях з "с*кою православною" така компанія, як HarvEast. А це близько ста сільгосп підприємств тільки по Донецький області(в кожному від одного до декількох населених пунктів) і чого там в "засіках" тільки не було і хазяйства по вирощуванню ВРХ і молочні ферми й навіть осетрова на Павлопільскому водосховищі. Але з приходом русні він все втратив, хоча міг у зародку задушити ту "руську весну" своєю службою безпеки, яка до війни більше нагадувала добре оснащену бригаду спецназу. Організувавши грамотну роботу менеджерів СКМ з робочим класом, шахтерами й селянами, яких він контролював практично на 99 відсотків, ніяких би барикад не було. Охлос побузив би трохи і розійшовся, а понаїхавшу русню його СБ тихенько утилізувала десь на вапняковому, закинутому кар'єрі й на том би все скінчилося. Але азарт та жага до збагачення привели до тих наслідків, які зараз розгрібаємо ми всі...
    Після реорганізації ригів вплив на партію в нього суттєво зменшився і хоч група Бойко-Ахметова залишилася, але владу перехопив кум пуйла з рабіновичем і зараз у Ріната є шанс відігратися і за партію і за відібраний руснею бізнес розірвавши Медведчука(туди тому і дорога) та його бізнес. Може і найвеличнішому перепаде "доляха" в якомусь обленерго "на старість", хто зна? І після знищення агентів мордора, скоріш всього будуть мінять і уряд. Бо Зе буде на підйомі і Шмигаль буде тягнути його до низу. Ахметов скоріш всього пожертвує своїм прем'єром, тай Шмигалю добру посаду знайде, а хто ж буде тоді?
   А буде скоріш всього Гройсман, співбесіду з яким і ще деякими Рінат вже провів і тепер зрозумілі вкиди "джинси" від деяких блогерів про зміну уряду. Добре то для нас чи ні?
Для Зе і СКМ так, бо Гройсман "робоча лошадка" без великих політичних амбіцій, для нас - мабуть. Гройсман буде ліпше попередника і кількість імбецилів в уряді суттєво зменшиться, але на кого він буде працювати, якщо на олігархів з Зе, то суттєво нічого не зміниться, якщо для Українців, то в нього буде конфлікт з ОП і "спонсорами". Поживемо побачимо.
 
UPD: Про старуху-проценщицу Йулю я не забув, але старій, дряхлій кошолці, як завжди нічого не світить. biggrin
© Air Fl0w [20.02.2021] | Переглядів: 3294

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.2/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook