для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дурдом-дайджест


Дурдом-дайджест
Політика
 
• Спікер парламенту Арсеній Яценюк в період літніх парламентських канікул вирішив попрацювати на свинофермі. Зокрема, він відзначив, - "Саме там можна абсолютно точно пізнати психологію парламентаризму, досконало оволодіти мистецтвом аналізу причинно-наслідкових зв'язків у діях політиків."  
 
• Микола Катеринчук презентував нові бігборди для Києва. На фоні його Усмішки білим по синьому написані слова:
"Стидно, там де видно! Європейська партія звітує - не видно!"
 
• Блок Юлії Тимошенко представив новий девіз на ймовірних дострокових виборах. Він звучить так: "Весна покаже, хто і де!"
 
• Президент України В.А.Ющенко вчора викопав траншею довжиною 25 м. А що йому ще робити, президенту України В.А.Ющенку?!
 

Економіка
 
• Враховуючи стрімкий ріст доходів населення, проектом українського уряду на наступний рік передбачено збільшити доступність кредитів для населення. Зокрема в іпотеку на 5,10,15 років можна буде взяти штани, сорочку, взуття.
 
• Автокредитування для всіх! Національним Банком України розроблена схема кредитування громадян на транспорт. Зокрема, спираючись на фактичний ріст доходів громадян, траснпортні кредити на придбання проїздних в автобусах, тролейбусах, трамваях та метро стануть доступнішими. Проїздний можна буде взяти без першого внеску і на термін до 5 – ти років включно!
 
• Нова, ще більш спрощена система оподаткування, невдовзі буде діяти в Україні, повідомляє, з джерел близьких до корита, тижневик «КонкурентЪ». Тепер підприємець одержить змогу щомісячно платити не тільки своєму кредитному інспектору, а й пожежникам, санепідемстанції, КРУ, міліції, прокуратурі та іншим інстанціям в одному вікні, не чекаючи, поки представники цих служб прийдуть на перевірку.  
 

Кримінал
 
• Українські міліціонери викрили міжнародну банду, яка займалась сексом. Банду було викрито завдяки професіоналізму наших міліціонерів, які, проводили плановий збір інформації по телебаченню під час нічного чергування. На даний момент встановлено місце перебування всіх членів банди. Це Стокгольм, вул. Любнергассе, 28, XXL-TV. Всіх хто володіє інформацією щодо розблокування сат-картки до тюнера «Піонер» на наступний сезон просимо подзвонити по телефону 02.
 

Підготовка до Євро 2012
 
• У рамках підготовки до Євро 2012 Міністерство Молоді та спорту України звернулось до депутатів Верховної Ради та міністрів Кабінету міністрів з пропозицією зібрати по 5 гривень на новий м’ячик.
 
• З метою консолідації зусиль по концентрації зосередження намірів щодо початку проведення заходів по створенню ініціативної групи для формування засідання щодо перспектив проведення Євро 2012 в Україні, створено комісію зі сприяння Національному Комітету підготовки до Євро 2012. Комісію створено з метою працевлаштування племінника троюрідної сестри кума тітки третього помічника другого заступника голови секретаріату президента України.
 
• Мішель Платіні, кутаючись у нову соболеву шубу, запевнив УЄФА в тому, що Євро 2012 буде проведено в Україні та Польщі у визначені строки.  Навіть, якщо  відповідну інфраструктуру в Україні та Полщі збудувати не встигнуть, українські любителі футболу – Р.Ахметов, брати Суркіси, І.Коломойський та інші – зможуть орендувати для проведення чемпіонату Італію. Тому підстав для хвилювання немає.
 
• Адміністрація ТЦ «Троїцький» поблизу стадіону «Олімпійський» заявила, що ТЦ «Троїцький» аж ніяк не заважатиме проведенню матчів Євро 2012. Більше того, адміністрація ТЦ «Троїцький» планує завершити його будову до початку чемпіонату і, навіть, готова надати для проведення матчів власний конференц-зал.
 

Приватні оголошення
 
• Втрачену 27 червня 2008 року лопату Президента України вважати недійсною.
Голова СП України В.І.Балога
 
© Канаріс
Канаріс [04.07.2008] | Переглядів: 3383

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/7

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook