для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Повернення Термінатора.


Повернення Термінатора.
   Як підказує мені мій хлопський розум Україні в найближчі пів року треба чекати суттєвих перемін. І річ не в тому, що останнім часом усілякі медіа смітники посилили свою пропаганду, а провладні "блогери" на кшталт Льоши Арестовича навчають "овець нерозумних", що треба любити владу, бо то єдине, на його думку, що в нас залишилось спільного(при янику скоріш всього він плів би теж саме, тільки прайс був би вищій). А в тому, які наративи й думки влада зараз через них просуває, які події вже сталися, а які тільки анонсовані та що нам чекати далі. Розберемо їх більш детально.
 
   На кінець осені суттєво підіймається ціна на газ для населення і коли обурені люди виходять перекривати дороги влада робить "фінт вухами" і тимчасово фіксує знижену ціну, але анонсує закупки його на московії у незалежних видобувачів, яких там ніколи і не було, протягує на посаду профільного міністра Юрія Вітренко у якого така сама точка зору.
   Педалюється тема подвійного громадянства для Українців. І хоча мордор з цього переліку виключений, але хто знає, що буде коли путіна поміняють на непутіна і новий російський царьок зробить в бік України, якісь поступки? Плюсом до того анонсували закон про "народовладдя" тобто про референдум, чим то загрожує країні що воює при 73 відсотках, які люблять локшину і халяву і готові проголосувати за будь-якого бевзя, який їм гарно щось пообіцяє?(питання риторичне)
   Штучно спровокований владою протест ФОПів, але там є ще декілька дійових осіб. Всі мабуть пам'ятають, як "протестувальники вне палітікі"  прогнали з  мітингу Софію Федину та Олексія Гончаренко, але то не завадило їм за тиждень цілувати мешта Мураєву і усіляко дякувати тому за підтримку і це не єдиний їх ляльковод. Є в маркетингу поняття, як прихована реклама: це коли показувати товар не можна, але рекламувати його все одно потрібно і для цього використовують асоціації, образи яки пов'язані з пізнаваністю бренду. Так і тут, плакати "без палітікі", але щось вони ну дуже сильно нагадують кольора однієї політичної сили і колони, яки йдуть до офісу "найвеличнішого" ведуть ті самі, що вели колись колони за Вану.

    І наостанок, але не по важливості це поява рестайлінгової версії ЮВТ, яка більше стала схожа на надувну ляльку ніж на живу людину, але то таке. Юлія Володимирівна своїм оновлений фейсом одразу заявила про зубажіння і про "справедливу ціну на газ", почала влаштовувати "договорняки" з Єрмаком і ще бог знає з ким, а також ініціювала "референдум з п'яти питань" ще до прийняття будь-якого закону про референдум. І дивлячись на те, що відбувається у "лаптеногих сусудів", а схоже то на трансфер влади і заміну пуйла на ще не "зашквареного пуйла №2" стає зрозумілим, що вана теж націлилась на посаду президента. Зеленського зараз легенько "підштовкнуть народними протестами" і буде навесні: "я устал, я ухожук, ... во всем виноват Порошенко".
   І тоді в перегони включаться риги на чолі з Бойком, але Бені і деяким олігархам все ж вигідніша Вана. Не прохідні клоуни Вакарчук, Притула і хтось з "свободи" підуть  відібрати голоси У Порошенко, бо у другому турі, що Вана, що риг пролітають, як фанера проти Пороха, але якщо не дати йому вийти в другий то в батлі ЮВТ і Бойко скоріш всього перможе ЮВТ.
    Що станеться в такому разі? Те про, що я написав вище:
- газ з мордору і залежність від нього;
- орділо з двома громадянствами всунуте в Україну, можливо і Крим на правах спільного керування(це вже при пуйлі № 2), де по факту керувати будуть московіти, а воду і безвіз дамо ми.
- перетворення України на бандустан з посиленими поліцейскими функціями та культ особистості Вани.
 
   Намалював я дуже невеселу картину і сподіваюся, що нічого того не буде, але зараз треба дуже уважно слідкувати за діями, як ЮВТ, так і влади, щоби під російський трансфер не зробили рокіровочку й у нас.
© Air Fl0w [28.01.2021] | Переглядів: 4636

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.9/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook