для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Синдром міхичаплиги


Синдром міхичаплиги
Є на просторах мордокниги такий собі доволі харизматичний "ФБ-блогер" Міха Чаплига, він же Анархіст.
Він є постійним гостем усіх можливих ток-шову, де представлено всякої тварі по парі, де б"ються не за живіт, а на "смерть" прибічники всіх "політичних" сил в Україні.
 
Ланцелот Міха активно і пасіонарно  відсікає голови дракону під назвою "соросята".
 
Як не дивно, Міха сам признався, що був вигодований груддю Сороса. Й на доказ того виставив фото себе, юного, з молоком на губах, обабіч ще не старого дядька Сороса. Виставив - і за пару хвилин зняв того поста. Ех, на жаль я не оцінив швидкість, з якою Міха виставляє та знищує власні пости. Треба було заскрінити те признання й фото, але що пропало то пропало. Можете мені просто повірити на слово. Або поставити питання ребром самому Міхє. Як не збреше - то скаже правду.biggrin
 
Я розумію, чому Міха так швидко замів за собов той соросячий слід своєї юності. Й похвастатися захотілося, мовляв, дивіться, пересічні, я терся об пінДжак самого дяді Сороса, а чєго добілісь ви?patsak А з іншого боку - як можна по всіх каналах давати піздюлєй "соросятам", коли сам пив соросяче молоко?
 
Але з тих пір до чиєї тільки цицьки не припадав Міха! Головна цицька- то Сан Санич Мороз і його соціалістичний клан. І то логічно. Бо наразі соціалісти активно перетворюются на ліваків, лвотіну. Тих, хто активно педалює принципи глобалізму. Але, здається, Міха проти тих принципів. І весь час нагадує своїм фоловерам про солодкі соціалістичні засади. Тобто, спочатку викормився молоком глобалістів, а потім став їх чмирити. І на тому дякуємо.
 
Соціалістична принциповість не завадила Місі згодом перейти під крило соратниці Януковича, омбудсменші Валерії Лутковської. То був зеніт його кар"єри. До сьгоднішнього дня він часто згадує той тандем. А мені дивно - чому саме його пані Лутковська взяла собі під крило. Тайна, покритая мраком.
 
Потім Міха здалеку підтримував Тимошенко. Чомусь саме здалека. Здається, у нього були якісь тьорки з кимось з оточення Тимошенко під час останніх виборів Президента.
 
Як тільки Тимошенко не ввійшла у двійку претендентів у Президенти, Міха рєзко поміняв флюгер і так же рєзко почав банити юлькІв під своїми постами. Але ніколи не банів відкритих антиукраїнців та рашкованів.
 
Не так давно Чаплига взявся організовувати рух українських профспілок у боротьбі проти ЗЕ-леного змія. Пару разів засвітився на профсоюзних движах. І - фсьо. І - тиша.
 
Але тиша виявилася оманливою. Пан Чаплига спочатку обережно, а потім все активніше почав топити за ...пана Медведчука, як останній бастіон врятування України. Саме так. Саме Медведчук, за слова Міхи, може врятувати Україну. Від неї самої, так треба зрозуміти? То вже такий зашквар, від якого буде важко відмипится. Але коли Міха ВЖЕ не боїться відкрито топити за Медведчука, значить він розуміє, що в Україні може статися непоправне - а саме прихід раші на "багнетах" Медведчука.
Більш того - порийтеся в купах його висерів постів - і ви неодмінно знайдете його пост про російську вакцину, від якої українцям не варто відмовлятися. Вільному - воля, нехай нею вакцинує своїх дітей.
 
В чому феномен? Ніякого феномена нема. Є просто політичне флюгерство, яким заробляється , як пише Аркаша Бабченко під своїми постами, дєтішкам на макаронінку.
 

 
Я кончіл. Coffee
© Трамп с бидоном [28.01.2021] | Переглядів: 759

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.0/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook