для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Під ніж хірурга


Під ніж хірурга
В продовження теми пластичних операцій, засвіченої недавно дядєй Фьодором Тузіком Кієвлянскі.
 
Зразу скажу - я не проти пластичних операцій. Колись, з десяток років тому, я відрихтував собі чоловічий патерик. Ну, звичайно, не сам, а в закордонній клініці. За грубі гроші. Чоловіча гордість возросла до суперових масштабів. Можна нею грати в бейсбол. Mauridia_271
 
Пару років тому відстебнув грошей для своєї коханки. Вона мені всі вуха пробубніла про блефаропластику. ОК. На. Роби. Зробила. Потім почала не просити, а нагло вимагати грошей на ліпосакцію пузіка. Не дав. Прогнав. Раз почавши ті перетворенння, вона здатна обібрати мене до нитки.
 
Здається, в попередньому ІМХО про ВАНА працює, було недостатньо висвітлено тему працюючих. І не тільки Вани. А й їх. І навіть ЙОГО.
 
Шукаючи результати пластичної операції Юлії Тимошенко, пройшловся по нету. Ось що знайшов. Відео краще передає результат, ніж пару кліше, правда ж?

Здається, Тимошенко зробила блефаропластику (результат мені не подобається). Й не тому, що операція не вдалася. Навпаки - результат непоганий. Але мені не подобаються тіні, що вона наклала, й тому результат блефаропластики не можна як слід оцінити. Хоча, можливо тими тінями прикрите постопераційне почервоніння. Видно непогані результати від уколів ботоксу.
Чи варто було так явно змінювати імідж? Як на мене - ні. Але чого хоче жінка- того хоче Б-г.
 
І ось чого захотів Б-г для Ганни Герман. "Стань-ка ті, мілая, буряткой." І стала тітка буряткою. Більш казати про Шмату нічого. Хіба що після всіх операцій воно залишилося Шматою, якою завжди була. Але обрізаною Шматою.


undefined
 
Ірина "Олег(Недава)винєсіказла", вона ж в далекому дєвічєствє Нарембік, вона ж Луценко, змінила імідж ось так. Б-г, певно, взагалі не хотів, щоб вона щось міняла. Але хіба з жінкою посперечаєшся? Тим більш, з жінкою третього тисячоліття. Б-г закрив очі на пластичну операцію, і дав отмашку хірургу "Давай, жгі. Гірше не буде". Хоча ліпосакція вдалася. Після зняття залежів жиру, вималювалася непогана фігурка.
До того, як

Після того як

Хух... Щастить же комусь. To wink
 
Але не тільки примхливі жінки вдаються до методів покращення свого фізичного єства. І чоловіків не минули ті забаганки. Ось, наприклад, шановний Петро Порошенко, про якого не можна сказати, що він НЕ працює. Ще й як працює. А тому зміг собі дозволити ось що (згідно слів пластичного хірурга Дмитра Слосера):

"Для меня очевидно, что хирурги компенсировали Петру Порошенко недостаток объемов в средней зоне лица. В результате чего щеки пятого президента, условно говоря, встали на место. Кроме того, имела место открытая блефаропластика (операция на веках). С лица Петра Порошенко ушли грыжи нижнего века, которые можно убрать исключительно хирургическим путем. В этом случае пациенту удаляют избытки кожи и жировые мешочки под глазами"
.
На жаль, блефаропластика Порошенку не була проведена на відмінно. З"явився  ефект так званого "круглого ока". Але з часом той недолік може зникнути, і здається, вже зникає.
 

 
Ну от і все. Вирішуйте, касатікі, самі - робити вам чи ні накладні сидниці, пекторальні м"язи чи зашити пульку на кінчик пенісу. Я в тому вам не порадник. Є гроші і бажання - вперед.
Але, як би там не було - не тільки ВАНА напрацювала на пластичну операцію. Будемо відвертими. To you
© Трамп с бидоном [27.01.2021] | Переглядів: 836

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.1/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook