пароль
пам’ятати
[uk] ru

Іспанська балада


Іспанська балада
У кожного з нас у шафах приховано немало скелетів. У кожного є свій Jardin Secret. Ну хіба що у якогось недолугого нічого нема, окрім кількох гіфок, примітиивних та нецікавих, які він тицяє всім під носа на просторах інтернету як доказ своєї "екзистенції".biggrin
 
Колись, працюючи в Мінагробуді, якось в кулуарах того держ-монстру я зустрів колоритного чолов"ягу. Зараз би сказав - хворого на сухоти. Але тоді в дупі грала романтика, і той типчик здався мені таким собі іспанським ідальго, з сухопарим нездоровим личком, прикращеним еспаньйолкою. Такий собі сумнівній "лицар печального образу".
 
Розговорилися. І сеньйор ідальго запропонував мені "дістати" бібліотеку світової літератури всього за 110 рублів. Типу, в нього є зв"язки.  Той факт, що ідальго тинявся коридорами серйозної установи та його сумно-ідальгічний вигляд налаштували мене на довіру. Та ще й така перспектива вималювалася - "бібліотєка міровой літєратури"! За 110 ре! Хто б того не схотів?
 
Карочє, взяв я суму з сімейного бюджету, що "лежав" на шафі. Взяв мовчки, крадькома, щоб потім зробити приємний сюрприз - приперти додому стоси дефіцитних книг.shok
 
Ну, як можна здогадатися - "ідальго" з грошима зник. А з ним зникла і примара "бібліотєкі міровой літєратури".cray
 
Потім швидко прийшла пєрєстройка Міши Горбачьова. Ми тусувалися на Майдані, сперечалися, "рубілісь" в цікаві навколополітичні тьоркі. Настав час Народного Руху, до я кого схилявся і я.
 
Аж ось бачу - серед рухівців стирчить еспаньйолка мого "ідальго". І він - "рухівець"! І, здається, не рядовий. Я - до нього. Мовляв, так і так, "узнайош брата Колю", у якого спер гроші? Володар еспаньйолки "брата Колю" впізнав і...засцяв. Конкретно. Злякався розголошення своїх гріхів у середовищі рухівців.
 
Я йому сказав принести гроші і забив стрілку. На завтра. На Майдані. "Ідальго" не забарився. Гроші приніс.
А я й досі жалкую, що не розказав про того прохвоста рухівцям. Й справа не в грошах. Просто - пошкодував.
 
Бо саме завдяки такій людській піні Народний Рух зійшов на пси. Звісно, до розвалу Руху приклали лапу гебнюки, які й знищили Вячеслава Чорновола й тим зарубали на корню справжній патріотичний політичний движ в Україні.
 
Але саме така людська накип завжди лежить в основі руйнування всіх добрих начал в Українській боротьбі. Бо головне - таки люди. Хоча, чи можна називати людьми таку плєсєнь? Not so
© Трамп с бидоном [24.01.2021] | Переглядів: 687

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.1/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook