пароль
пам’ятати
[uk] ru

ОБА - ЦВАЙ або ОБОЄ РЯБОЄ


ОБА - ЦВАЙ або ОБОЄ РЯБОЄ
Драсьтє, пані і панове. Дяді і тьоті. Дєвочкі і мальчікі. Старі пердунці і молоді жеребці. I congratulate
Можна , я вам одін хароший вєщь скажу? Бо вже нема сили дивитися, як в неті, а собливо в цукровій мордокнизі чубряться пересічні маленькі українці на кшкалт того, чий господін красівший і розумніший. Спочатку чубрилися за господ Порошенка і Зєлєнскаго. Так і не ясно - хто кого переміг. Здається, ніхто нікого. Пан Порошенко втік від тих сварок на Галапагоси, а пан Зєлєнскій - чи то в Оман, чи то в Буковель. Ну то таке. Кожному - своє.
 
Зараз бої без правил точаться за Трампа і Байдена. Хто ж з них кращий? Тобто, кращий для України. Взагалі то ніхто не кращий. І якщо хтось щось зробить для України, то тільки з огляду на якісь свої далегоглядні плани щодо росії (в подальшому буду вживати слово раха). Я не дуже в курсі, скільки джавелінів дав Україні Трамп, а скільки - Байден. Бо то все залишається художнім свистом, і ніякі джавеліни раху не зупинять.
Взагалі, якось дивно сподіватись на військові подачки для країни, що була (а може і зарає є), одним з найбільших світових експортерів зброї. Двигуни для космічних ракет клепати вміли, я якогось джавеліна треба вимолювати у США? Ну, ок, добре, вициганили тих джавелінів. Але постає питання - навіщо? Щоб пуляти по коллабах та рашен-воєнних, що тягають свої смердючі імперські дупи у донецьках? Так не можна пуляти - бо пєрєміріє. Дивне таке пєрєміріє, коли та гопота раз за разом відстрілює, як в тирі, наших військових. Ось після кожного їхнього пострілу і відповісти б тим джавеліном - але ніззя. Бо пєрєміріє. "Надо просто прєкратіть стрєлять". Треба розуміти - прєкратіть стрєлять у ворога? От десь лежать ті джавеліни, на якомусь черговому ще не згорівшову (зпаленому) військовому складі і чекають з моря погоди.
 
Але все ж - хто кращий, Трамп чи Байден? Наприклад, для США. Якщо ти лівак, не любиш працювати, не працюєш, не маєш громадянства США, якщо ти звик смоктати соціалку - то признавайся в любові до Байдена. Й не забудь додати, що Байден й його син обожнюють Україну. rofl Ну то я, звісно, перебільшую, але час покаже. Чи вже показав? Ну ось Байден вже почав призначати класних спеців на ключові пости, таких собі "улян супрун":
 

 
До Трампа теж є претензії (якщо маю право їх виказувати) - надто багато плескав язиком, хоча міг бути більш рішучим у діях.
 
Цікаво, чи є ще такі йолопи наївні, що не вірять у ігри світової закуліси? Чи є ще такі, що - нічого не розуміючи в світовому устрої, просто дурнувато регочуть з тих, хто розуміє, звідки у світових процесів ростуть ноги? Чи, скоріш, звідки стирчать вуха. Якщо якийсь йолоп наївний просто чогось не знає чи не розуміє - то це не значить, що цього чогось нема. Варто лиш проаналізувати суть речей, стан речей, перебіг світових процесів - і стане ясно, що... Що? Ну от, наприклад, оце
 

 
Отже, не відволікаймося, Трамп чи Байден. путін чи , можливо, Навальний? Та ніхто, бо майже завжди це гравці, яких вивели на футбольне поле "світові суркіси", а ми сидимо на трибунах та волаємо, не знаючи, що матч вже розіграно. А нам просто впарять цифри на табло. Але все ж нічого доброго нема, коли те табло кришують ліваки-глобалісти.
Хто не згоден? Відкривайте лічіко! The villain
 
ПС. Коли хтось згадує про Трампа як агента путена, то нехай наразі згадає, що саме зусиллями Трампа було заморожене будівництво Сєвєрнаго патока-2. Саме під його тиском санкції щодо рахи ЩЕ існують. По діям судіть людей. Думай-ТЕ.
 
Перепрошую, відповідати на коментарі не можу, самі знаєте-чому.
© Трамп с бидоном [22.01.2021] | Переглядів: 1136

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.3/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Реєстрація