для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Передвиборча заява Політичного Штабу Качентятка Кря (ПШКК)


Передвиборча заява Політичного Штабу Качентятка Кря (ПШКК)
Любі! Друзі! Кияни!
 
До вас звертається виборчий штаб Каченятка Кря! Наш кандидат не брав участи у нинішніх виборах мера, тому що його би назвали технічним кандидатом. Наша мета – наступні вибори, наша мета – перемога!
 
Каченятко Кря - це той, хто не крастиме. Той, хто не брехатиме. Той, хто не поставить свого підпису під жодним злочинним наказом.  
 
І це – Каченятко Кря!
 
Щодо крадіжок - годі й сумніватися. Його габарити не набагато більші за 1-гривневу купюру. Взагалі уявити, що каченя зможе красти з міської скарбниці – безглуздо. Воно навіть кредитною карткою не скористається! А оскільки в нього нема кишень – то і хабара туди ніхто не покладе.
 
А брехати? Ви можете уявити брехливе каченятко?! Максимум що воно може сказати – це «Кря!» А «Кря» - це його ім’я, а отже правда.
 
Нашого кандидата підтримують, в основному, люди, в яких живе натхнення революційних подій, які не розчарувалися в ідеалах свободи, незважаючи на всі старання політиків.
 
З боку недобросовісних конкурентів часто лунають звинувачення: мовляв, з таким керівником на місто чекає жахлива катастрофа. Але ж поміркуймо: хіба міський транспорт рухається завдяки зусиллям мера? А сміття вивозиться? А пенсії виплачуються?..
 
Словом, місто житиме і з каченятком на чолі. І непогано житиме: адже такий міський голова не крастиме і не творитиме грабіжницьких мафіозних структур! Наразі й цього – погодьтесь – цілком достатньо.
 
Час Каченятка Кря ще не настав. Багато хто хоче позбутся його як найнебезпечнішого конкурента. Зараз Кря ретельно переховується серед тисяч інших каченят Київщини. Але дуже скоро воно зможе очолити столицю, ставши її першим не корумпованим чесним керівником!
 
На майбутніх виборах підтримайте команду революціонерів і професіоналів! КАЧЕНЯТКО КРЯ – надія Києва та всієї країни!
 
Кря!
 
Крякачинський [03.07.2008] | Переглядів: 2425

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.5/3

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook