для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

І Бог, Творець наш, може помилятись…


І Бог, Творець наш, може помилятись…
     Я поважаю Люсю як Автора, і з задоволенням читаю її творчість. Не завжди наші погляди на світовлаштування співпадають, частіше різняться, а інколи і діаметрально протилежні. Але від цього тільки цікавіше. Мудру людину завжди цікаво послухати (почитати), хоч її погляди і не співпадають з твоїми.
  
     Якби не фраза приведена в заголовку, я б і не писав. А так, появилось натхнення. На самий початок, так сказати, молитва Господня:
 
Отче наш (Господня Молитва)
 
Отче наш, Ти, що живеш на небесах,
нехай святиться ім’я Твоє,
нехай прийде царство Твоє,
нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі.
Хліб наш насущний дай нам щоденно;
і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим;
і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого.
 
Бо Твоє є царство, і сила, і слава,
Отця, і Сина, і Святого Духа,
нині і повсякчас, і на віки віків.
Амінь.
 
Євангелія від св. Матвiя 6:9-13

 
     А тепер ще раз уважно перечитайте. Халяви народ просить в молитві. ХАЛЯВИ. Притому, щоденної халяви. Та ще щоб і простили за провинності. А які можуть бути провинності? В першу чергу це щось вкрасти, бо крадіжка то таж халява. Але вкрасти – це гріх. А якщо не вкрав, а просто має альтернативну економічно-фінансову орієнтацію. То вже ніби й не злодій, а просто веде справу по іншому. То чого б Богу його не простить. А хто не має альтернативної економічно-фінансової орієнтації, а бо має слабко виражену, типу на прожиття не вистачає, той тільки на Божу халяву і розраховує. А, оскільки в Біблії написано, що правитель на землі є намісник божий, то народ і чекає від нього халяви.
 
     Але, як сказав преЗЕдент, гроші на деревах не ростуть і з неба не падають. Та й взагалі, навряд чи він знає звідки в скарбниці, тобто в бюджеті, гроші беруться. Йому й в голову не приходить, що гроші в бюджеті, це народні гроші, тобто наші з вами. Купляючи навіть коробку сірників за п’ятдесят копійок, ми вісім копійок віддаємо бюджету. А за цигарки та спиртне ще й акцизний збір додається. І взагалі, кожна людина, (олігархи, депутати, міністри і інші, хто освоїв альтернативну економічно-фінансову систему, не рахуються), платить в державну скарбницю біля сімдесяти відсотків своїх прибутків. І за ці гроші держава в особах президента, депутатів, міністрів, поліцейських, армії, медиків, вчителів та інших структур, має нас захищати, лікувати, вчити, виплачувати пенсії, будувати дороги і таке інше. І все це держава в образі захребетників, вважає, що робить для народу на халяву. Як казала та Сова з відомого мультика: «Бєзвозмєздно, тоєсть дадом».
 
     А тому така халява нашим захребетникам не дуже подобається. Бюджет потрібно розпилять по правилах альтернативної економічно-фінансової системи і відправити свої пайки в офшори. А нелохам головне пообіцяти розбудову та благоустрій, веселе та безтурботне життя, захмарні пенсії та зарплати ну й ще всяких там бутербродів з ікрою. І взагалі, коли я чую якогось державного мужа, котрий щось там обіцяє зробити, покращити, добавити, мені так і чується: «Я вкраду не всі гроші. Трішки залишу і вам, ніщебродам. Я ж не зовсім безсовісний».
 
     Але я щось відволікся від божественної халяви. Як написано в Біблії, Бог створив людину по образу своєму і подобі. Практично свої клони. Точніше Адама. Єву він уже вистругав з Адамового ребра. І поселив їх в Едемському саду. І наказав їм жити, плодитись і розмножатись, а також забезпечив їх харчами халявними на все життя. І почали вони жити. Бананів-ананасів вдоволь, овочів фруктів там різних – скільки душа побажає. Звірина там різна бігає, риба в ріках едемських хлюпається. Але Бог дозволив тільки фрукти-овочі.
 
     І жили б так люди до віку вегетаріанцями на божу халяву, якби Бог на сотворив ще і ангелів. А ангели були могутні створіння, і силу мали майже як сам Бог. Особливо самий старший. Звали його люцифером. Пізніше він отримав що багато поганл, таких як сатана, диявол, чорт і тому подібне. Та спочатку він був ангелом і жив на небі, але все виказував Богу незадоволення, як Бог творить. І от якась на зло Богові він пішов в едемський сад і спокусив Єву з’їсти плід з дерева знань і мудрості. Єва спокусилась і скуштувала плід, а потім дала скуштувати і Адаму. І вони побачили, що біга скільки м’яса і плаває риби, які набагато смачніші за персики-банани.
 
     Бог, звичайно, розсердився і прокляв люцифера прокляттям завжди робити людям пакості та вигнав його з неба на землю і під землю, а людей вигнав з Раю та пов’язав вічним гріхом і муками. Сказав, що будете в муках народжувати та в поті лиця хліб насущний добувати.
 
     От і уявіть. То харчі під ногами валялись, халява, а тепер в поті лиця. А працювати не приучені. А тут ще сатана наліпив всякого свого народу, бо він майже як Бог, і теж умів людей ліпити. Як писав Пушкін …и финн, и ныне дикой Тунгус, и друг степей калмык. І у всіх альтернативне фінансово-економічне мислення. Так і дивляться, щоб зкомуніздити. Та що поробиш? Чортові діти.
 
     А божим дітям і залишилось що згадувати Рай. Казали: «А Рай який був у нас, а тепер немає». Так і появились АРІЇ. І тепер ті, хто вважав себе потомками божих дітей і в сотому поколінні, називали себе АРИСТОКРАТАМИ. Правда толку з цього мало, бо хто там пам’ятає як воно було. Примазуються до цих божих людей аристократів всі кому не лінь.
 
     А що ж Бог? Наробив помилок, не визнав їх, як і наші можновладці, та ще людей і винуватими зробив. Змушує їх в своїх молитвах просить недосяжної халяви. Краще б навчив альтернативному фінансово-економічному мисленню. Он сатана своїх угро-фінів навчив, і вони тепер лізуть куди їх не просять, і беруть все, до чого руки дотягнуться.
 
     На цьому бувайте здорові, з наступаючим Святом ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ-УКРАЇНИ, Днем українського козацтва та Святом Покрови Божої Матері.

П. С. А я в Люсі прошу вибачення за без дозволу використані цитати.  
© TVOREC [13.10.2020] | Переглядів: 855

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.1/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook