для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Святковий хіт-парад


Святковий хіт-парад
Перша частина тут
«…мы хотим внести немного зрелищности, понятной каждому украинцу»
(Алан Бадоєв)
На київську Михайлівську площу з боку Трьохсвятительської вулиці входять преЗе!дент в траурі з першою леді в білому з букетами. Вони підходять до пустої стіни Михайлівського монастиря, де ще нещодавно був меморіал загиблим у російсько-українській війні.
ПреЗе!дент (до стоящого поруч мужчини в формі):
- Ізвінітє, дядя, а де меморіал? Куди тут можна возложить?
- Виполняєм ваш приказ, товариш верховний потєрпєвший! В связі з глибоким прєкращєнієм огня і всеоб’ємлющім наступлєнієм міра ніхто не гибне, того нема кому возлагать
- А, ну ладно…
ПреЗе!дент безразлічно викидає букет в кущі і п#здує на Софійську площу.
 
На зачищеній від людішек Софійській його ожидає партійна і проча прибліжонна еліта: Бабада, Панімер, ЛенідМаразмич, ВітольдПадлич, Розумков, Шмигало, його високопрєвосходітєльство пан Ярмак і другіє-прочіє, окружающі здоровенну сцену у вигляді відомої карти України з серіалу «Слуга народа».

ПреЗе!дент приходе, взбирається на карту-сцену й стає за трибуну десь в районі Кривого Рога.
 
Знізвідки лунає голос диктора:
- Піднятя прапора!
На сцену вибігають двоє клоунів і десь в районі Києва урочисто вздимають на флагштоці зелену простиню з надписсю «Зе!місцеві».
 
Голос диктора:
- Розпочинаємо урочистий корпоратив до Дня Незалежності України! Слово має преЗе!дент України!
 
ПреЗе!дент:
- Спасіба! Знаєте, я оце сюда йшов, так мені якийсь дядя сказав, шо благодаря мені й моєму перемирію уже ніхто не погибає. Приятно осознавать, шо наше увєрєне двіженіє до капітуляції приносе такі сладкі плоди. Жалко тіки, шо клятий Порошенко мішає нашому тріумфальному шествію. Не мішайся під ногами, Порошенко! Ми тобі не раді!
 
Голос клятого Порошенка:
- Ніфіга собі! А хто мене вчора на лінійку до Дня Прапора звав?
 
ПреЗе!дент (налякано):
- Ойбля! (рвучко присідає прикривши голову руками)
Втім, преЗе!дент швидко себе опановує, оглядається по сторонах, встає й продовжує:
- …да, так от… раньше принято було танки на День Незавісімості по центру города катать. А я так щитаю: не місто воєнній тєхнікі в мирній столиці, її місто на передку фронта, це я вам як дєсантнік говорю. Я тіки отправить її туди не можу, бо клятий Порошенко звязав мені руки мінским договором. Хорошо, шо в ТКГ інтєрєси держави блюде ЛенідМаразмич, опитний міротворєц і крепкий переговорщик по поводу будапєштовского мєморандума: приніс мір тоді - зробе й січас!
Потомушо Україна - наша мама, а маму ми должні берегти. Бо вона, як люба мама хоче, шоб в празнік всі діти були за сталом. Жалко, троє дітей загуляли: двоє шахтьори, а один марячьок. А все потому, шо мамі нада найти общий язик зі своїми дітьми: гаваріть по-русски, пустить воду в Крим і почуть Донбас для начала. Бо писав поет:
"Добре, ведіть, показуйте,
Нехай стара мати
Навчається, як дітей тих
Нових доглядати".
Такшо коли мамаша образумиться - дітки об'язатєльно вернуцця в сім'ю. І заживем ми в щасливій великій страні - в Росії.
Спасібо за вніманіє!
 
Голос диктора:
- Розпочинаємо вручення державних нагород!
 
До преЗе!дента наввипередки, штурхаючи одне одного, підбігають пєвці Дзідзьо і Ляпіс. Той поплескує кожного по щоці і вручає високі нагороди: Дзідзю – орден княгині Ольги, Ляпісу – орден «За мужність».
 
ПреЗе!дент:
- Ох і славно, братва, отмічаєм двадцять девяту годовщину незальожності і двадцять девятий же день тішини й міра! Жалко, Патон зі Скориком не бачать. Но зато тепер ми можем посвятить памяті мого, не побоюсь слова, колєги, піаніста й композитора Скорика нашу небольшу празнічну музикальну програму.
 
Голос диктора:
- Розпочинаємо хіт-парад до двадцять дев'ятої річниці незалежності України! Особистий рейтинг преЗе!дента України "Гаряча двадцятка: знакові хіти незалежної України"!
 
Раптово на площу на вагіні метро виїжджає Вєрка Сердючка. У вагіні звьозди: Мохнатік, Віник, Зєбров, Могильовська, Потоп, Дебілик, Бабушкін і разні інші. Вони вибігають з вагіни і ярко, празнічно, як на концерті «Кварталу» ісполняють попурі із важнєйших по мнєнію преЗе!дента українських хітів: «Кривий Ріг – моє місто!», «На дєвятом етажі кіт на криші», «Подождьом під дождьом», «Імя любімоє моє», «не нада стісняться»… ПреЗе!дент падтанцовує й підспівує: великій силі високого мистецтва підвладні навіть найвеличніші лідери.
В кінці попурі – групове виконання важнєйшого хіта незалежної України «Каждий вечір вечір наступає вдруг» з падтанцовкой. Солірує преЗе!дент лічно.

Завіса.
 

 
Через якийсь час повз завісу в напрямку Європейської площі урочисто крокують щільні ряди Маршу захисників України. Звідкись чутно голос клятого Порошенка: "Восени зелень опадає!"
© @ндрійко [24.08.2020] | Переглядів: 3862
Мітки: #Зеленський 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.5/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook