для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Все не так просто...


Все не так просто...
Думаєте, що Найвеличніший просто лох і що він просто так хоче заразитись коронавірусом? Гадаєте, що хлопчик загальмував у всоєму розвитку?
 
А от і не вгадали! Насправді, якщо спробувати пояснити чому  Вава, після зараженням короновірусом, так наполегливо хотів відлежуватись саме на Банковій, а не у якійсь елітарній лікарні, то відповідь напрошується сама собою.  
 
Уявіть собі, що бачити вдома, щодня, суворий погляд ополчєночки Лєнки не легке випробування. Та ще й щодня їсти макарони по-флотськи, або квасні щі (іншого Лєнка не вміє готувати), кого хочеш зажене у депресію. А у нашого Вави, надзвичайно витончена організація психіки і взагалі, йому потрібна довгострокова відпустка. Він втомився, він більше не витримує такої напруги. А тут ще й злі порохоботи не дають насолодитись у Мордокнизі сердечками від екзальтованих дам.
 
І тут нашому Найвеличнішому приходить геніальна ідея. Потрібно заразитись коронавірусом. Ну, заразитись - це для лохторату, а насправді? просто розіграти репризу із зараженням, запиляти відосік і залягти на місяць-півтора на Банкову. А там...
 
А там вже повна свобода! Від Лєнки, від роботи. Там Юля Мендель, там шаурма в необмежених кількостях, там прислуга та ціла армія підлабузників. Там солодка свобода та любов! Ну і порохоботи притихнуть, мовляв, ну що з хворого взяти... І для Лєнки тепер доступ до тіла буде закрито, бо ж карантин!
 
І скажіть тепер, що Найвеличніший лох!
© Shtorm [12.06.2020] | Переглядів: 3224
Мітки: #Зеленський 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.9/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook