для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Люди


Люди
В попередньому розділі ми відповіли на питання "хто винен?" Але перед тим, як перейти до "що робити ?" ми мусимо розібратися з ким робити і для кого. Бо буде, як того разу - великий барабум в головному комуно-злодійському логові (а бункер там штормить неслабо), переляк і спроба печерського філіалу зберегтися в окремо взятій Україні. І з огляду на те, в якому темпі з Києва готується резервна комуно-злодійська столиця, у них на такий розвиток непогані шанси.  
Що могли б, на мою думку, тому протиставити люди. Враховуючи, що основним інструментом управління в сучасному світі є сЕмІотика, тільки нову семіотику. Але для цього треба достеменно знати об"єкт. Люди, звичайно, різні, тому без групування не обійтись. І поки є час я запрошую всіх, маючих доступ до біг і не дуже баз даних, долучитися. Умова - групи не повинні значимо інтерферувати між собою. Хоча, звичайно, повну відсутність такої виключити неможливо ні теоретично, ні практично. Наприклад, візьмемо групи:                    
 
1. "Відпочиваючі в Турціях-Єгиптах",                                                                                                                        
2. "Заробітчани",
3 " Атошники"
4  "Учасники бойових дій".
 
      Очевидно, що  у групи 1 є деяка інтерференція з групою 3, незначна з групою 4 і зовсім ніяка з групою 2.
Проте, я рахую, що всі чотири групи мають право на оригінальність.
 
Або, наприклад, група "служителі численних карго- і (як опція - карга-) культів". Яка в них інтерференція з групою, наприклад", "фермери", яких вони кон"юнктурно то "захищають", то "атакують". Звісно, що ніякої. І то оригінальні групи.
  Чи група "заробітчани" до групи "виїхавших на ПМЖ" (різниця, якщо хто не розуміє, що перші  - то золотий фонд найманих працівників, другі - цивілізованого підприємництва).
 
І таких груп можна навиділяти багато. Бо це комуно-злодії всі на одну харю, а серед людей як і має бути - розмаїття.
Перерахувати треба всіх, бо в майбутному є сенс будувати виключно державу загального блага (всі інші варіанти українцями вже перепробувані і чим закінчились всі знають) і нова семиотіка повинна виходити з цього.
 
прим: Інтерфере́нція (від лат. inter — взаємно, між собою; лат. ferio — вдаряю, вражаю) — явище накладання двох або більше  ....
 
            
© Дюма [03.06.2020] | Переглядів: 1777

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.4/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook