для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

У п’ятницю вранці зе!білля копала…


У п’ятницю вранці зе!білля копала…
     Цікавий все-таки світ живої природи. Все росте, цвіте, пахне і розвивається. Притому з розвитком перетворюється у все складніші та досконаліші форми. Мурахи он, розвивались, розвивались, поки створили свою цивілізацію. Є королева, є скотарі, є сільгосп працівники, є мисливці, а є воїни, які воюють, збирають руцькі, чи які там у них, землі. Ну всі признаки цивілізації. Чи ті ж бджоли. Теж цивілізація. І все розвивалось від простого до складного.
 
     Але кому цікаво про мурахів чи бджіл? Ми ж люди. То цікавіше про людей. Звичайно, вірити в ту фігню, що пишуть божі книги, вже й діти не вірять. Вони в порнофільмах бачать, що до створення людини Бог ні яким боком не має відношення. Ато написано… і створив Бог людину, із праха земного. Ну ми то знаємо, що краще за все підходить не прах земний, а глина. То напишіть, що з глини. І створив Бог тільки Адама. По образу своєму і подобі. І вдихнув в нього духа святого, щоб той ожив. Але Адам задовбався жити один, і попросив Бога зробити йому подругу. Бог тоді напустив на Адама міцний сон і видалив у нього одне ребро, щоб зробити Адаму подругу плоть от плоті і кров от крові. Але перед тим як робити Єву, Бог положив ребро Адама на сонці щоб трохи підсохло. А на той час Бог уже натворив всього, в тому числі і різних цуциків. І от, по неперевірених даних, якийсь тузік те ребро вкрав. Бог хотів відібрати, схопив тузіка за хвіст, хвіст відірвався, і довелось Богові робити Єву з собачого хвоста.
 
     Ну скажіть, хто у це повірить. Тепер всі вірять в науку. Наука – то сила. Наука навіть і божественне сотворіння людини доказує. Є незаперечні факти, що чоловік і жінка зроблені з різних матеріалів. В жінки і м’язи слабкіші, і кістки тонші (а які в собачому хвості кістки?), і звивин в мозкові більше, і логіка в мисленні відсутня, і рішення жінка приймає керуючись емоціями, а не здоровим глуздом. Правда ці дані експериментально на доведені, але в наукових кругах такі теорії існують. Та то хай спеціалісти доводять своїми експериментами, так це, чи ні. Ми тут поговоримо про незаперечно доведений факт. Про еволюцію.
 
     Колись ніхто не розумів, де взялися люди. Як вони розвивались, як цивілізувались. Як від дерев’яного плуга ланецкого дійшли до стального плуга і трактора. А все пояснює еволюція Дарвіна. Дарвін, це був такий розумний дядько, майже як ланецкий, трохи схожий на стару мавпу.
 

 
     І от він, спостерігаючи за різними живностями, помітив, що все якось по троху змінюється. Ті зміни, що для організму корисні, допомагають вижити, і передаються потомству, а ті що непідходящі, гинуть разом з непутьовими організмами. Так і появилась теорія мінливості та природного відбору. Звичайно, в ті часи ще не відкрили генів, і про генні мутації ніхто ні сном ні духом. Це тепер всі грамотні: соя з ГМО, м'ясо з ГМО, мінеральна вода без ГМО. Але головне, тепер зрозуміло, де взялися люди, як вони розвивались, як зародилась цивілізація.
 
     Все завдяки мінливості, чи як ми тепер знаєм – генним мутаціям, та природному відбору. Спочатку були одноклітинні організми. Потім похолодало, і щоб вижити, вони збивалися в групи. Так було тепліше. Потім виявилось, що в табуні вижити легша. Так з’явились богатоклітинні організми. Потім, завдяки мутаціям, вони розвивались, відбирались, перетворились в мавпу, а потім і в людину.
 

 
     Спочатку людина була дурна, але природним відбором почала розумнішати. Але тут природній відбір трохи дав збій. Бо відбирав не тільки розумних, а й хитрих, жадних, ледачих,  заздрісних, підлих, безпринципних, байдужих і всяких інших. І, що саме цікаво, всі вони прекрасно виживали і не погано розмножувались.
 
     І що нашій цивілізації дав природній відбір? Хитрі та жадібні стали шахраями та злодіями. Ліниві стали винахідниками, бо їм було в падло спочатку тягати дерев’яного плуга, спілкуватись з ріднею в сусідньому поселенні за допомогою барабану і лазити на десятий поверх сходами. Тому вони придумали трактора, мобільний телефон, ліфт і ще багато всякого для ледачих. Підлі і безпринципні пішли працювати у ЗМІ, деякі в ДД, ну й таке інше. Заздрісні хитрі і жадібні стали депутатами, а дехто, дякуючи безпринципним і байдужим, і президентами. І тільки розумних мало хто чує. Природній відбір мабуть вважає, що глухуюваті краще виживають.biggrin
© TVOREC [15.05.2020] | Переглядів: 1055

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.4/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook