для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вірус свідомості.


Вірус свідомості.
     Що до коронавірусу, то про нього вже написані терабайти писанини і знято тисячі годин відео. Не писали про нього тільки або дуже ліниві, або ті, хто ще не вміє писати. Але не лякайтесь. Я про Covid-19 не збираюсь писати. Я буду писати про зовсім інші віруси. Ми ними майже всі заражені, хоч мало хто відчуває симптоми хвороби, а більшість вважають, що вони, абсолютно здорові.
 
     Як відомо, любий вірус, це програма паразит, який за допомогою якихось механізмів-пристосувань проникає в хазяїна-носія і змушує його ресурси працювати на себе. І не залежно який це вірус. Біологічне його походження, технічне чи інформаційне, виник він природним шляхом чи штучним, дія всіх вірусів однакова. Вони паразити.
 
     Із всіх багатотисячних різновидів вірусів є і віруси свідомості. Як я писав у попередньому ІМХО, свідомість це те, що визначає наша Я, хоч достеменно нікому не відомо, що ж воно таке та свідомість. Тим не менше, наша свідомість визначає світогляд та поведінку кожного індивіда в соціумі. Залежно від світогляду та сповідуваних цінностей і буде залежати поведінка людини в спільноті.
 
     Кожен із людей впевнений, що його світогляд, його переконання, його духовні цінності і є єдино правильними і незаперечними. І те, що його свідомість може бути заражена вірусом, навіть не підозрює. Хоча і сама свідомість не є абсолютно усвідомленою. Звичайно, нам подобається думати, що усе в наших руках. Що ми завжди, у повсякденному житті, правильно думаємо і правильно робимо вибір.  Однак нові дослідження Університету Нового Південного Уельсу вказують на те, що ми менше контролюємо наш особистий вибір, ніж вважаємо, і що несвідома активність мозку визначає наш вибір задовго до того, як ми про це дізнаємося, тобто усвідомимо.
 
     Опублікований експеримент в престижному журналі Nature показав, що вільний вибір наших думок може бути передбаченим відповідно до моделей мозкової діяльності за 11 секунд до того, як люди свідомо вибрали, про що думати. Піддослідних поміщали в магніто-резонансний томограф, щоб контролювати активність мозку, і пропонували певні завдання. Наприклад, потрібно було вирішити дилему у такій задачі. Їде товарний поїзд. Ви стоїте на роздоріжжі і можете керувати залізно-дорожньою стрілкою. На одній колії йде ремонт полотна і працює декілька робітників. Інша колія справна і вільна, але на ній лежить немовля. Пропонується вибрати, по якій колії направити поїзд. Так от, дослідники змогли не тільки передбачити, яку модель вибиратимуть піддослідні, але й передбачити, наскільки сильно учасники оцінюють свої візуалізації.
 
     А, цікаво, що б вибрала Ваша несвідома свідомість? Пустити поїзд під укіс і ризикнути життям машиніста, робітників і матеріальними цінностями в вагонах, чи гарантовано задавити немовля, більше нічим не ризикуючи.
 
     Результати цього експерименту можуть мати значення для вивчення психічних розладів, а також знайти ключ для боротьби з вірусами свідомості, - заявив  директор лабораторії та професор Джоел Пірсон.
  
     Як я уже писав, вірус – це програма. Притому, це деструктивна програма, що має високий рівень самовідновлюваності. Копії вірусів можуть бути не схожими на оригінал, бо вони видозмінюються в залежності від умов розповсюдження. Паразити свідомості реструктурують людський мозок, щоб зробити його найкращим живильним середовищем для свого відтворення. Точніше кажучи, віруси свідомості навіть не розмножуються у прийнятному розумінні цього слова. Вони відтворюються, мандруючи теренами людської свідомості, проникаючи у колективне підсвідоме, і захоплюють нові області для свого існування. Відповідно до деструктивної програми йде постійний синтез нових вірусів свідомості. Кожний вид психічних вірусів бореться за своє існування, але це не є конкурентною боротьбою. Різні типи вірусів підтримують один одного, часто ідуть разом, розділяючи колективну та індивідуальну свідомість на сфери впливу.
 
     Віруси мають свою еволюційну історію, що не залежить від еволюції організмів, в яких вони розмножуються. В періоди психічних катаклізмів, а зараз наша країна саме переживає такий період, віруси, зустрічаючись з людським розумом, починають його захоплювати. Частіше всього ці віруси є продуцентами інших людей та колективів, що є ворожими до тих, які знаходяться у періодах соціального збурення. Ці віруси є внутрішніми паразитами, що в разі їх вкорінення привносять у свідомість велику кількість нової інформації деструктивного плану. Всепроникаюча інформація у вигляді запису негативних імпульсів постійно розмножується. Саме цим і визначається швидка еволюція вірусів як самоіснуючого виду життя. Вони перенаправляють життєві потоки, втягуючи злагоджену роботу людської свідомості у хаос, як в соціальному плані, так і, навіть, на клітинному рівні.
 
     Навіщо взагалі потрібні віруси свідомості? Звідки вони беруться? Хто їх породжує? Кому це потрібно і як з цим боротись?
 
     Віруси свідомості, чи психологічні віруси – це продукт діяльності ідеологів, що служать правителям світу цього. Успішно керувати натовпом, народом чи цілими державами можна тільки тоді, коли переважну більшість людей вразить вірус свідомості. Віруси свідомості розроблялись з тих пір коли появились правителі: вожді, царі, королі, князі і тому подібне.
 
     В наш час це перейшло у справжні інформаційно-психологічні війни. Попри велике розмаїття даних про інформаційні війни, їх види, особливості, моделі, я майже не знайшов інформації про глибший аналіз механізмів впливу деструктивної інформації, яка щомиті бомбардує нашу психіку, та її пролонгованих наслідків для людини.
 
     Більшість спеціалістів ділять віруси свідомості на три категорії:
- Вірусна інформація, що попадає в нашу свідомість і не заподіявши ніякої шкоди, безслідно пропадає;
- Друга – викликає миттєву бурхливу реакцію, але за короткий час все заспокоюється і забувається;
- І третя - взагалі тихенько чекає на свій час. А коли той настає,  вибухає зсередини мозку і руйнівною лавиною накриває все наше єство. І тоді ми занедужуємо: відчуваємо агресію, розпач, депресію, страх, безсоння, панічні атаки, інші психосоматичні розлади, які складно піддаються лікуванню. А хворобу спричинює саме той психічний вірус, що його моделюють, відтворюють і розповсюджують технологи інформаційних війн.
 
     І на сьогодні йде жорстока війна між сильними світу цього. Війна за переділ отар і пасовищ. А населення Землі заразили не вірусом Covid-19, а вірусом свідомості, який, в першу чергу, викликає страх, депресію та невпевненість в завтрашньому дні. І цей вірус забрав здоровий глузд. Переконати людей в тому, що інші хвороби щоденно забирають в десятки разів більше життів ніж Covid-19 – неможливо. Народ загнали в стійло і оділи намордники. Овечки мають бути в загороді і мекати їм «не положено». Прийде час, їх перетасують, як колоду карт, і покажуть на якому пасовиську якій отарі пастись. Думай-ТЕ!  
© TVOREC [07.05.2020] | Переглядів: 860

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.9/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook