пароль
пам’ятати
[uk] ru

Заздрість. Відповідь нескореної людини


Заздрість. Відповідь нескореної людини
Шановні послідувачі віри Православної, доброго Божого ранку вам усім. Але сьогоднійшній моі просвітницький матеріал присвячений заздрості єретиків та бісівських псів, котрі постійно, денно та нічно поливають Автора образливими та огидними коментарями. Тому прошу вас, браття та сестринство, присвятити свій час молитві Всевишньому, а не прочитанню даного розтлумачуючого опусу. Тож поїхали…
Не пізніше, аніж вчьора, поціновувач сатани на прізвисько «инженегр» замовив у мене обгрунтування, цитую: «Даю замовлення вбогому юродивому. Завтра обгрунтуй будь-ласка, хто, як і внаслідок чого повинен тобі заздрити? Які підстави?»
Ось скріншот:

Так ось, невігласе, пояснюю для тебе та усім іншим подібним єретикам. У мене, на від міну від вас, є віра та мета у цьому житті. Я та такі як я ведуть та приведуть віруючих у кращий світ. Ми несемо світло у оселі людей, привносимо в їх життя віру та допомагаємо спасті дущі їх грішні через невплинне каяття.
А який сенс вашого життя? Він пустий. Ви падальщики, котрі чатують на черговий смердючий труп, щоб пожерти. Ваша мета – це постійне соітіє, неважливо з ким, неважливо як. Ваша утіха – це потворна гра обличиєвими м’язами.
Заздрите, ви тому, що у глибині своєї чорної душі, ви розумієте свою нікчемність. Тому я ще раз взиваю до вас – КАЙТЕСЯ ЩИРО та можлтво Господь почує вас та пробачить Вас.
І принагідно хочу нагадати відьмі Микитич, яка залишила тисячі незвязаних між собою слів під моєю попередньою роботою. ІЗИДІ ДО ПЕКЛА!
Ти, глупа жінка, ти маєшь слухати чоловіка. Не забувай, шльондра сатани, що ЧОЛОВІК ІДЕ ЗА БОГОМ, А ЖІНКА ЗА ЧОЛОВІКОМ.
© Серафим [15.04.2020] | Переглядів: 745

2 3 4 5
 Рейтинг: 21.8/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook