для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ШАХ І МАТ


ШАХ І МАТ
Я не буду детально аналізувати "продєлкі"  Зелебобенка (того, що озвучує ролики) та його опричників. Щотижневий аналіз ситуації - то справа Тузіка.
Можна діючу владу також назвати "боярє", бо останнім часом політика є якимось аццьким підігруванням запеклому ворогу України - раіссє.
 
Про те, що витворяє так звана поліція - вже говорено-переговорено. Карантин поліція зрозуміла так, як посилення своєї абсолютної влади. Зазначу - я не проти карантину. Я - абсолютно ЗА розумний продуманий аналітиками карантин. Люди не повинні масово швендяти по вулицях, масово смажити шашлики, пертися до церкви, щоб не заразитися ВСІ ОДНОЧАСНО і МАСОВО. Бо тоді - кирдик.
 
Але, коли 15 поліціянтив ганяються по Гідропарку за 1 гарнюнім плавцем з шикарною спиною blush2 - то сюр. Навіщо вони те роблять? А щоб життя медом не здавалося. Люди побачили відео, посміялися і....не зрозуміли, що то було таке "юморноє" попередження від авакоFFа. Тобто, авакоFF дає відкриту відмашку - сміється той, хто сміється останнім. А поки що вони сміються...
 
А люди...А що люди? Їхні конституційні права згвалтовано (владою), але вони нічого не можуть вдіяти, бо загнані ситуацією в глухий кут.  Патова ситуація.
 
Щодо закону про продаж землі. Проголосовано. Закон прийнято. Маємо подякувати шановному Сивому Гетьману і просто мудрій людині Петро Олексійовичу та його посліду хрипастому Славіку, тендітному та ніжно жіночному. Ridiculously Ну й мммудрому наріду, який впер у ВР того пєвуна ротом. Applause
 
Наразі зубожілий нарід може продати свій пай (як колись збавився від ваучерів). На виручені гроші нарід може :
- купити горілки, віскі, вина, рому, іншого ХЕРесу  й залити свої буркала alko_2464
- купити тачку й розбити її, виконавши пункт 1 Bicycle
- купити гостінку в Кийові та стати києвляніном (новітнім рагулем міського штибу) mol
- просто просрати гроші I do not know
 
Прозріння, звичайно, прийде. Але то вже буде прозряння барана, з якого здерли шкіру на золоте руно. Як кажуть, "надумався монах, аж гівно в штанах". Втім, сумніваюся, що в тому випадку залишаться й штани. Буде пересічний, втративши землю, світити голою сракою.
 
Бо що таке земля? Земля - то територія. Кому вона належить - той дєвушку (країну) й танцює. Не думаю, що після продажу землі той "хтось" буде танцювати гопак.
 
Земля - то вічний капітал. Нема землі - нема нічого.  Альо, тихше, ша! Не варто мені зараз розповідати про бельгії та люксембурги. Там зовсім інша історично набута ситуація. Ви ще про Швейцарію згадайте, анал-ітеги! В Україні втрачено науковий та індустріальний потенціал. Вірніше - навмисно знищено. Майже. Отже, залишився єдиний капітал - земля, який ось-ось поцуплять. А аборигенам дадуть фантики, гроші, та й то не точно. Дадуть електронні невидимі гроші, які потім попливуть туди, куди й зараз пливуть.
 
Кажете, МВФ вимагає? Альо, знавці законів, а ЩО таке МВФ, щоб ЩОСЬ вимагати, окрім погашення кредитів? Ах, нема чим погашати? Так перекрийте корупцію й знайдіть гроші. Або заберіть космічні зарплати й премії у дєффачєк і мальчіков у владі.  НЕ можна? Тоді виголошуйте дефолт! Від нього ще ніхто не вмер!
 
А що, скажете, робити з землею, яку треба продати? Та продавайте! Собі. Але зробіть так званий державний банк землі та розвивайте місцеве МАЛЕ фермерство. Були б ідеї та бажання їх втілювати в житя, а не бадання продати Україну глобалістам.  
 
Повторюю - мусимо подякувати шановному Петру Олексійовичу та хрипастому Славіку, які так класно підіграли голосуванням своєму "враХу" - Зєлєнскому. molPerfectlyApplause  Можна сказати - класно підісцяли у пробірку для аналізів. Але цього разу сцяли в унісон. Smoking Весело сцяли, поссани. Межи очі ммудрому зубажілому народу. Правді, ммудрий Тузік? 278385
 
До речі, а чи не зацікавлений шановний олігарх Петро Лексєєвіч у скупці земель, які наразі він орендує? Ніхто не скине картиночки, скільки сотень гектарів він орендує, але волів би прикупити? I think
© Микитич JPEG [11.04.2020] | Переглядів: 911

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.6/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook